Çözüldü steam Gta 5 rockstar hesap şifremi unuttum onu silmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zenn3838

Bronz Üye
steam da gta 5 im var ama uzun sürerdir oynaymıyorum sırf rockstar şifremi unuttum diye illa onu girmem gerekiyormuş bu steam da kaldırma şansımız yok mu rockstar hesap değiştirme vs

Aynısını EA'da yaşadım, steam hesabıma bağlı apex hesabım banlıydı bağlantıyı da kaldıramıyordum EA desteğine yazdım hesabın sahibi olduğumu kanıtlamam için bir kaç soru sordular ardından bağlantıyı kaldırdılar. Belki aynı yöntemle Rockstar hesap bağlantını da kaldırabilir veya şifreni sıfırlayabilirsin.

Aynısını EA'da yaşadım, steam hesabıma bağlı apex hesabım banlıydı bağlantıyı da kaldıramıyordum EA desteğine yazdım hesabın sahibi olduğumu kanıtlamam için bir kaç soru sordular ardından bağlantıyı kaldırdılar. Belki aynı yöntemle Rockstar hesap bağlantını da kaldırabilir veya şifreni sıfırlayabilirsin.
baya zaman oldu sordukları sorularımı bilemezsem kafadan da sallamış olarbilirim o maile de giremiyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
destek bölümünden talep olusturabilirsin yardımcı olabilirler gerekli bilgiler bulunuyosa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt