Çalışıyor Steam Achivement Manager (Steam Başarım Hilesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leopix

Efsane Üye
Selam Cheat Global Ailesi Bugün Sizlere Steam Başarım Hilesini Anlatacağım Bilmeyenizde Vardır Bilenizde Ama Genede Paylaşayım Dedim
İlk önce Steam'ın açık olduğundan emin oluyoruz. Açık olduğunda programımızı açıyoruz ve bir oyun seçiyoruz. Seçtiğiniz oyunun üzerine çift tıklayıp Manager'imizi açıyoruz. Ondan sonrasını aşağıdaki adımları yaparak sizde hileyi yapabilirsiniz.

NOT: Yapan ben değilim sadece programı tanıtıyorum,Ayrıca 1 taneden fazla resim koyulmadıgı için resimlink üzerinden resim koyacağım yani linkten

Gördüğünüz gibi 3. kilit seçeneğini seçiyoruz (Unlock All Achivements.)

ve işlemimiz tamamdır aşağıda göreceğiniz üzere Steam bildirimleri gelecektir.

:indir:

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Thank you so much for this

bu hileyi önceden eski steam hesabımda yapmıştım ama sonradan bulamamıştım tekrardan burda karşıma çıktı teşekkürler

Çok güzel hile olmuş hacı eline sağlık yapamadım ama yaparım inşallah

ellerine sağlık yararlı içerik olmuş
(başarımlardan profil dizerim)

Selam Cheat Global Ailesi Bugün Sizlere Steam Başarım Hilesini Anlatacağım Bilmeyenizde Vardır Bilenizde Ama Genede Paylaşayım Dedim
İlk önce Steam'ın açık olduğundan emin oluyoruz. Açık olduğunda programımızı açıyoruz ve bir oyun seçiyoruz. Seçtiğiniz oyunun üzerine çift tıklayıp Manager'imizi açıyoruz. Ondan sonrasını aşağıdaki adımları yaparak sizde hileyi yapabilirsiniz.

NOT: Yapan ben değilim sadece programı tanıtıyorum,Ayrıca 1 taneden fazla resim koyulmadıgı için resimlink üzerinden resim koyacağım yani linkten

Gördüğünüz gibi 3. kilit seçeneğini seçiyoruz (Unlock All Achivements.)

ve işlemimiz tamamdır aşağıda göreceğiniz üzere Steam bildirimleri gelecektir.

:indir:

Tesekkurler Son Gonderısı Oldu Galiba Ban Yemiş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt