kral öyle bir övdün ki kendimi süper kahraman gibi hissettim amk ve evet eskiSonunda dünyanın en faydalı paylaşımını bana sundun hocam, yeni mainlik steam hesabı lazımdı bana da. Karşıma senin gibi kahraman çıktı eyvallah, bu arada bu hesaplar böyle eski dimi 2010-2011-2012 falan
Yok gerçekten süper kahraman falansın hani ben sıfırdan Steam hesabı arıyordum dünden beri çoğu eski konulara falan gittim combolu steam olanlara, ve baktım ki çoğunu alan olmuş zaten çoğuda biliyorsun ki banlı çıkıyorkral öyle bir övdün ki kendimi süper kahraman gibi hissettim amk ve evet eski
2FA olmayan hesaplar var hocambu hesapların eposta kod kısmını atlama gibi bi şansızım var mı yoksa nasıl giricez hesaplara ?
hocam bir kaç tane daha steam combosu paylaşmaya çalışırım bunlar olmazsa onlara bakarsınYok gerçekten süper kahraman falansın hani ben sıfırdan Steam hesabı arıyordum dünden beri çoğu eski konulara falan gittim combolu steam olanlara, ve baktım ki çoğunu alan olmuş zaten çoğuda biliyorsun ki banlı çıkıyor
Seve seve bakarım bir tane bulayım sapa sağlam olsun yeter2FA olmayan hesaplar var hocam
hocam bir kaç tane daha steam combosu paylaşmaya çalışırım bunlar olmazsa onlara bakarsın