Çözüldü staffbesting free

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlayA

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
selam öncelikle ben staffbesting free kullandığımda round başlamasına 2 saniye kala sürekli pc kapaniyor ve tekrar açmaya çalışırken 3 kere pc kapayıp açmam gerekiyor bu yüzden ekran kartım kısa devre yaptı tam 1, 1.5 ay önce ama başkalarına bakıyorum onlarda bu sorun yok , benim işletim sistemim windows 10 pro acaba tüm hilelerin çalıştığı windows işletim sistemi diye bir konu var bilirsiniz , onu yapıp tekrar windows kursam calisirmi aşağıda boş boş ban yersin kullanma yazmayın benim için önemli değil sadece çalışması ile yardımcı olursanız sevinirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
offff staffbesting.ratstore

la kral oyunu aldıkda bu oyun sıkıntı biraz gercek hayatda besiktas teknik direktoru olsam daha az stresli 3 saattir oynuyorum daha maca cıkamadım hazırlık full ae
kanka bende steamda birde xboxta var steamdaki daha kapsamlı tum ulkeler var ve daha akıcı oyunun eğlenceli kısmı kaybetmek ama eger hic ugrasmak istemiyorsan internette pack var taktik paketi diziliş paketi yada save dosyasi gibi

selam öncelikle ben staffbesting free kullandığımda round başlamasına 2 saniye kala sürekli pc kapaniyor ve tekrar açmaya çalışırken 3 kere pc kapayıp açmam gerekiyor bu yüzden ekran kartım kısa devre yaptı tam 1, 1.5 ay önce ama başkalarına bakıyorum onlarda bu sorun yok , benim işletim sistemim windows 10 pro acaba tüm hilelerin çalıştığı windows işletim sistemi diye bir konu var bilirsiniz , onu yapıp tekrar windows kursam calisirmi aşağıda boş boş ban yersin kullanma yazmayın benim için önemli değil sadece çalışması ile yardımcı olursanız sevinirim
Staffbesting kullanma ban yersin zaten bir de internal mi kullaniyorsun crash atiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt