Ssd formatlama

clearfeady

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Excalibur laptopda ghostynin spooferi kullandım ama excalibur yazısında kalıyor biosta girmiyor ssd formatlamanın bi yolu yok mu biosa girmeden

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
internete bağlanmaması için boottan format zorunlu diye biliyorum

internete bağlanmaması için boottan format zorunlu diye biliyorum
Boota girebilsem keşke ama ghosty sanırım efi ile çalışan bir spoofer büyük ihtimalle efi boot için izin vermiyo napsam bilmiyorum

Fikri olan yok mu?

başlat menüsünden çalıştırı aç
diskmgmt.msc yaz çalıştır
formatlamak istediğin ssd yi bul sağ tıkla formata tıkla
formatlamak istediğin biçimi seç formata başla.
Hocam bu yöntem sistemde 1'den fazla veri depolama sürücüsü varsa çalışır yinede elinize sağlık takılı ssd'ye yaparsa eğer yazılımsal sorunlar çıkarıcaktır yüksek ihtimalle

Dediğiniz mantıklı ama anakart logosunda stuck bios girmiyor

anakart logosunda stuck ise olay başka şeylere çıkmış olabilir brick yemedin inş :D gerçi o tarz bir spooferda zor
Bilmiyorum brick olmaz diye düşünüyorum önceden başka bi spooferda ssd brick yapmıştı bu efi olduğu için boot manageri bozmuştur diye düşünüyorum o yüzden ssd formatlamak istiyorum

başlat menüsünden çalıştırı aç diskmgmt.msc yaz çalıştır formatlamak istediğin ssd yi bul sağ tıkla formata tıklaformatlamak istediğin biçimi seç formatla

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt