Bilmeyenler yazmış hep Dostum Spotify para kazanma işi 2020-2021-2022'de iyi kazandırıyordu. Şuanda maalesef uygun proxy dahi bulmak çok zor, malum Spotify'ın da eli armut toplamıyor, her dönem güvenlik güncelleştirmeleri yapıyor. Plak şirketlerine gelecek olursak, Dubai'sinden tut Güney Amerika şirketlerine kadar birçok siteden şarkı geçirmeyi denemiş biri olarak söylüyorum ki şuanda maalesef elle tutulur plak şirketi çok az ve bunları bilen kişiler de çevresi hariç kimseye bahsetmiyorlardır. Dediğin iş için ise biraz...Elimde birkaç tane priv dist sitesi var phonk müzikleri 1,25 speed up yapıp atıyorum ama sürekli red yiyor parasında değilim nasıl atarım ben bu müzikleri bilen arkadaş varsa ulaşabilirse çok memnun olurum
Fotoğrafı şarkı ismini fln farklı girElimde birkaç tane priv dist sitesi var phonk müzikleri 1,25 speed up yapıp atıyorum ama sürekli red yiyor parasında değilim nasıl atarım ben bu müzikleri bilen arkadaş varsa ulaşabilirse çok memnun olurum
şarkı ismini bir nick belirle onu koy sonra speed up çek sonunaElimde birkaç tane priv dist sitesi var phonk müzikleri 1,25 speed up yapıp atıyorum ama sürekli red yiyor parasında değilim nasıl atarım ben bu müzikleri bilen arkadaş varsa ulaşabilirse çok memnun olurum
Bilmeyenler yazmış hep Dostum Spotify para kazanma işi 2020-2021-2022'de iyi kazandırıyordu. Şuanda maalesef uygun proxy dahi bulmak çok zor, malum Spotify'ın da eli armut toplamıyor, her dönem güvenlik güncelleştirmeleri yapıyor. Plak şirketlerine gelecek olursak, Dubai'sinden tut Güney Amerika şirketlerine kadar birçok siteden şarkı geçirmeyi denemiş biri olarak söylüyorum ki şuanda maalesef elle tutulur plak şirketi çok az ve bunları bilen kişiler de çevresi hariç kimseye bahsetmiyorlardır. Dediğin iş için ise biraz vakit ayıracaksın. Atmak istediğin şarkının Spotify'da olmaması gerekiyor. Bunun için Spotify playlistlerine bakarak silinmiş şarkıları bulabilirsin (silinmiş şarkıyı dinleyemezsin ve koyu renkte gözükür). Silinen şarkıyı tekrar Spotify'da arat ve aynısının yüklenmediğinden emin ol. Emin olduktan sonra silinen şarkıyı YouTube'dan bul (silinen şarkının dakikası saniyesine kadar aynı olacak) ve herhangi bir plak şirketi aracılığıyla YouTube da ki ismiyle aynı fotoğraf farklı olacak şekilde yükle. Speed up meselesine ise şuanda çoğu plak şirketi karşı çünkü bunu yapan sadece Türkler değil global yapıyor ki haliyle plak şirketleri bu durumun farkında, o yüzden dediğim gibi çok araştırman lazım ve sözleşme gereği speed up, remix, mix, slow+reverb gibi şarkılara karşı olmayan bir plak şirketi bulman gerekiyor.Elimde birkaç tane priv dist sitesi var phonk müzikleri 1,25 speed up yapıp atıyorum ama sürekli red yiyor parasında değilim nasıl atarım ben bu müzikleri bilen arkadaş varsa ulaşabilirse çok memnun olurum
çok iyi açıklamış daha üstüne bir şey eklemeye gerek yok bu mesaj aradığın her şeyi içeriyor.Bilmeyenler yazmış hep Dostum Spotify para kazanma işi 2020-2021-2022'de iyi kazandırıyordu. Şuanda maalesef uygun proxy dahi bulmak çok zor, malum Spotify'ın da eli armut toplamıyor, her dönem güvenlik güncelleştirmeleri yapıyor. Plak şirketlerine gelecek olursak, Dubai'sinden tut Güney Amerika şirketlerine kadar birçok siteden şarkı geçirmeyi denemiş biri olarak söylüyorum ki şuanda maalesef elle tutulur plak şirketi çok az ve bunları bilen kişiler de çevresi hariç kimseye bahsetmiyorlardır. Dediğin iş için ise biraz vakit ayıracaksın. Atmak istediğin şarkının Spotify'da olmaması gerekiyor. Bunun için Spotify playlistlerine bakarak silinmiş şarkıları bulabilirsin (silinmiş şarkıyı dinleyemezsin ve koyu renkte gözükür). Silinen şarkıyı tekrar Spotify'da arat ve aynısının yüklenmediğinden emin ol. Emin olduktan sonra silinen şarkıyı YouTube'dan bul (silinen şarkının dakikası saniyesine kadar aynı olacak) ve herhangi bir plak şirketi aracılığıyla YouTube da ki ismiyle aynı fotoğraf farklı olacak şekilde yükle. Speed up meselesine ise şuanda çoğu plak şirketi karşı çünkü bunu yapan sadece Türkler değil global yapıyor ki haliyle plak şirketleri bu durumun farkında, o yüzden dediğim gibi çok araştırman lazım ve sözleşme gereği speed up, remix, mix, slow+reverb gibi şarkılara karşı olmayan bir plak şirketi bulman gerekiyor.
Peki silinen şarkıları kısa yoldan görme gibi bir olay söz konusu olamaz mı? çünkü sanırsam uzun bir iş gibi gözüküyor.Bilmeyenler yazmış hep Dostum Spotify para kazanma işi 2020-2021-2022'de iyi kazandırıyordu. Şuanda maalesef uygun proxy dahi bulmak çok zor, malum Spotify'ın da eli armut toplamıyor, her dönem güvenlik güncelleştirmeleri yapıyor. Plak şirketlerine gelecek olursak, Dubai'sinden tut Güney Amerika şirketlerine kadar birçok siteden şarkı geçirmeyi denemiş biri olarak söylüyorum ki şuanda maalesef elle tutulur plak şirketi çok az ve bunları bilen kişiler de çevresi hariç kimseye bahsetmiyorlardır. Dediğin iş için ise biraz vakit ayıracaksın. Atmak istediğin şarkının Spotify'da olmaması gerekiyor. Bunun için Spotify playlistlerine bakarak silinmiş şarkıları bulabilirsin (silinmiş şarkıyı dinleyemezsin ve koyu renkte gözükür). Silinen şarkıyı tekrar Spotify'da arat ve aynısının yüklenmediğinden emin ol. Emin olduktan sonra silinen şarkıyı YouTube'dan bul (silinen şarkının dakikası saniyesine kadar aynı olacak) ve herhangi bir plak şirketi aracılığıyla YouTube da ki ismiyle aynı fotoğraf farklı olacak şekilde yükle. Speed up meselesine ise şuanda çoğu plak şirketi karşı çünkü bunu yapan sadece Türkler değil global yapıyor ki haliyle plak şirketleri bu durumun farkında, o yüzden dediğim gibi çok araştırman lazım ve sözleşme gereği speed up, remix, mix, slow+reverb gibi şarkılara karşı olmayan bir plak şirketi bulman gerekiyor.
lusttqwe insta egwmxn aradığın tüm sorularının cevabı bu çocuktaPeki silinen şarkıları kısa yoldan görme gibi bir olay söz konusu olamaz mı? çünkü sanırsam uzun bir iş gibi gözüküyor.