mykos

Diamond Üye
:yazı:
Merhaba dostlar, size kendi kullandığım ücretsiz Spotify Premium almayı öğreteceğim. İlk önce telefonumuzdan ininal uygulamasına kaydolup sanal kart oluşturuyoruz , Ardından Spotify'ın sitesine girip yeni bir hesap oluşturuyoruz ve satın al kısmında 2 kişilik premiumu seçiyoruz. Ardından oluşturduğumuz sanal kart ile ödemeyi yapıyoruz. Ve 2 kişilik premium aldığımız için Spotify'ın davet et kısmından ana hesabınızı davet ediyorsunuz. Bu method yaklaşık 6-7 aydır kullandığım bir method Hiçbir sorun yok.

Adımları doğru yaparsanız %100 oranla çalışır bir method.

Not= İninal uygulamasından yapmak zorunda değilsiniz, papara veya paycell gibi uygulamalardan sanal kart oluşturup yapabilirsiniz,
Ayrıca bu methodu bilenler olabilir , lütfen tepki göstermeyin. Bilmeyenler için yararlı bir paylaşım olacaktır.

Uğraşmak istemeyen arkadaşlar için, 5 kişinin katılabildiği bir davet oluşturdum.
Katılmak için verdiğim linke girip
(Foça, 48300 Fethiye/Muğla, Turkey)
Yazmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
:yazı:
Merhaba dostlar, size kendi kullandığım ücretsiz Spotify Premium almayı öğreteceğim. İlk önce telefonumuzdan ininal uygulamasına kaydolup sanal kart oluşturuyoruz , Ardından Spotify'ın sitesine girip yeni bir hesap oluşturuyoruz ve satın al kısmında 2 kişilik premiumu seçiyoruz. Ardından oluşturduğumuz sanal kart ile ödemeyi yapıyoruz. Ve 2 kişilik premium aldığımız için Spotify'ın davet et kısmından ana hesabınızı davet ediyorsunuz. Bu method yaklaşık 6-7 aydır kullandığım bir method Hiçbir sorun yok.

Adımları doğru yaparsanız %100 oranla çalışır bir method.

Not= İninal uygulamasından yapmak zorunda değilsiniz, papara veya paycell gibi uygulamalardan sanal kart oluşturup yapabilirsiniz,
Ayrıca bu methodu bilenler olabilir , lütfen tepki göstermeyin. Bilmeyenler için yararlı bir paylaşım olacaktır.​
fix yedi abi bu ama deneyim yeniden
evet hala fix

Son düzenleme:
Bu methodu ben paparadan 1 TL limitli kart açıp aile planı ile yapiyodum oluyodu

Ben aile planı ile yapiyodum arkadaslar icin sonrasinda sınır gelmişti hesaplara daha fazla katilamazsiniz gibi bişiydi galiba

beyler zaten spotifyın ilk 3 ayımı ne bedava alın kendinize 3 aylık aile oluşturun bitane sanal kart rahatınıza bakın ben hep öyle yapıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt