Spor Toto Extra1x2 hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkaytrol

Diamond Üye
Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde forumda ( Spor Toto %99 kazanma 1 Milyon TL^) başlığı altında konu açıldı. Ve gerçekten herkese çok cazip geldi. Ben az çok Futbol takip eden birisiyim ama Spor toto hakkında pek bir bilgim yoktu sadece iddia vs biliyodum. Ama saatlerce süren araştırmalardan sonra gerek Terimlerini , gerek mantığını vs. çözdüm ve uygulamayı da az çok anladım. Tek eksiğim tecrübe. Geleyim esas meseleye, Arkadaşlar eğer bu uygulamayı kullanmış , kazanmış falan varsa lütfen bana dc ve ya instagram adresi bırakabilir mi ve mümkünse biraz yardımcı olabilir mi ? .Dediğim gibi sıfırdan bana futbolu öğretip Spor toto öğretin demiyorum , kupon verin de demiyorum. Ama en azından biraz Uygulama formül falan hakkında, nasıl uygulamadan yükleneceği hakkında taktik falan verse çok sevinirim büyük iyilik yapmış olur. Gerekirse kazandıktan sonra yardım eden arkadaşı boş geçmem.! Hayırlı günler/akşamlar efendim.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde forumda ( Spor Toto %99 kazanma 1 Milyon TL^) başlığı altında konu açıldı. Ve gerçekten herkese çok cazip geldi. Ben az çok Futbol takip eden birisiyim ama Spor toto hakkında pek bir bilgim yoktu sadece iddia vs biliyodum. Ama saatlerce süren araştırmalardan sonra gerek Terimlerini , gerek mantığını vs. çözdüm ve uygulamayı da az çok anladım. Tek eksiğim tecrübe. Geleyim esas meseleye, Arkadaşlar eğer bu uygulamayı kullanmış , kazanmış falan varsa lütfen bana dc ve ya instagram adresi bırakabilir mi ve mümkünse biraz yardımcı olabilir mi ? .Dediğim gibi sıfırdan bana futbolu öğretip Spor toto öğretin demiyorum , kupon verin de demiyorum. Ama en azından biraz taktik falan verse çok sevinirim büyük iyilik yapmış olur. Gerekirse kazandıktan sonra yardım eden arkadaşı boş geçmem.! Hayırlı günler/akşamlar efendim.
Bu programda paranı sınırsız gibi düşünebilirsin bu hafta 14 bildim fener maçının sonuçlanmasını bekliyorum 13 garanti oynamıştım galatasaray 1 gelse 15 bilmiştim büyük ihtimalle milyon para alıcaktım tekrar sana tavsiyem ilk baş 32 tl veya 64 tl ile oynaman 2 tek 13 çift 13 garanti oynaman :businessman:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt