Çözüldü Spooflu bilgisayarıma format attım ancak hala sistem bilgisinde sistem üreticisinde garip gurup harfler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MetoS7

Silver Üye
Spooflu bilgisayarıma format attım ancak hala sistem bilgisinde sistem üreticisinde garip gurup harfler var bunları nasıl ilk aldığımdaki isimlere dönüştürebilirim yada geri getirebilirim varmı bilgisi olan ?

sanırsam unkdev/bullseye/başka bir efi spoofer kullanıyorsun ve efi diskini formatlamamışsın efi diskini formatlarsan sorunun çözülecektir amidewin kullanan spooferın rastgele şeyler sallayacağını düşünmüyorum

sanırsam unkdev/bullseye/başka bir efi spoofer kullanıyorsun ve efi diskinin formatlamamışsın efi diskini formatlarsan sorunun çözülecektir amidewin kullanan spooferın rastgele şeyler sallayacağını düşünmüyorum
ben unkun spoofunu kullanıyordum fakat ondan önce delaya düşmek için 1 kere cheatroyalinkini kullandım onun spoofu efimidir ?

Amidewin formatla geçmez eski seriallerin duruyorsa eski seriallerine degiştirmen gerekir kutuda vs yazıyor mu bilmiyorum bi kontrol et yazıyorsa amidewinle düzeltirsin anakart seriallerini.
duruyo kutuda eski seriallerim discord atsam bana yardımcı olurmusun saat 12 1 gibi felan aktifsen

efi diskini sıfırlamanın 2 yolu var fakat 2. yol seni çok uğraştırır o yüzden tekrar format at ve 100mb boyutta olan diski sil
onu format atarken zaten bütün diski silip yeniden ekliyordum öyle olmuyordu ozaman amidewin spof atmışım demekki cheatroyalinki öyleymiş onu nasıl değiştircem

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kutuda serialler varsa DMI Edit kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt