kaydetmedim ancak her parçanın kutusu vesaire duruyo ordan yapamazmıyım ?Spoof atmadan önce seriallerini kaydetmen gerekiyordu kaydetmediyse gitmistir seriallerin.
ben unkun spoofunu kullanıyordum fakat ondan önce delaya düşmek için 1 kere cheatroyalinkini kullandım onun spoofu efimidir ?sanırsam unkdev/bullseye/başka bir efi spoofer kullanıyorsun ve efi diskinin formatlamamışsın efi diskini formatlarsan sorunun çözülecektir amidewin kullanan spooferın rastgele şeyler sallayacağını düşünmüyorum
oranın spoofunu bilmiyorum fakat unkdevin efisi rastgele sayılar üretiyor bahsettiğin yerdekininde amidewin olduğundan eminimben unkun spoofunu kullanıyordum fakat ondan önce delaya düşmek için 1 kere cheatroyalinkini kullandım onun spoofu efimidir ?
yani bu sorunu efi diskini formatlarsam düzelicekmidir ve efi diskini nasıl formatlıcamoranın spoofunu bilmiyorum fakat unkdevin efisi rastgele sayılar üretiyor bahsettiğin yerdekininde amidewin olduğundan eminim
efi diskini sıfırlamanın 2 yolu var fakat 2. yol seni çok uğraştırır o yüzden tekrar format at ve 100mb boyutta olan diski silyani bu sorunu efi diskini formatlarsam düzelicekmidir ve efi diskini nasıl formatlıcam
duruyo kutuda eski seriallerim discord atsam bana yardımcı olurmusun saat 12 1 gibi felan aktifsenAmidewin formatla geçmez eski seriallerin duruyorsa eski seriallerine degiştirmen gerekir kutuda vs yazıyor mu bilmiyorum bi kontrol et yazıyorsa amidewinle düzeltirsin anakart seriallerini.
onu format atarken zaten bütün diski silip yeniden ekliyordum öyle olmuyordu ozaman amidewin spof atmışım demekki cheatroyalinki öyleymiş onu nasıl değiştircemefi diskini sıfırlamanın 2 yolu var fakat 2. yol seni çok uğraştırır o yüzden tekrar format at ve 100mb boyutta olan diski sil
değiştiremezsin artık yedek almadıysanonu format atarken zaten bütün diski silip yeniden ekliyordum öyle olmuyordu ozaman amidewin spof atmışım demekki cheatroyalinki öyleymiş onu nasıl değiştircem