spoofer derken bizim zaten aktif bir spoofer var bypass arıyouz sizde varmııdr acaba? belki kendiniz yapmışsınızdır diye soruyorum.Arkadaşlar bildiğiniz gibi imgui ve key sistemi arıyordum bulamadım ve şuan onları yapıcak biri ile ortak olmak istiyorum
Spoofer yapacak kadar bilginiz var ise basit bir auth ve imgui kullanimini ogrenebilirdiniz diye dusunuyorumArkadaşlar bildiğiniz gibi imgui ve key sistemi arıyordum bulamadım ve şuan onları yapıcak biri ile ortak olmak istiyorum
discord verebilirseniz detaylı bilgi verebilirimSpoofer yapacak kadar bilginiz var ise basit bir auth ve imgui kullanimini ogrenebilirdiniz diye dusunuyorum
discord:valorhack gelirmisiniz hocamdiscord verebilirseniz detaylı bilgi verebilirim
hocam işte büyük ihtimalle batla amidewin açtırıyorSpoofer yapacak kadar bilginiz var ise basit bir auth ve imgui kullanimini ogrenebilirdiniz diye dusunuyorum
Eğer tüm özelliklere sahip ve stabil bir spooferınız var ise loader / koruma / auth gibi işlemleri biz üstlenebiliriz.Arkadaşlar bildiğiniz gibi imgui ve key sistemi arıyordum bulamadım ve şuan onları yapıcak biri ile ortak olmak istiyorum
seninle konuştuk hocam dc mesaj cok uzun sürede geri dönüş yapıyodunEğer tüm özelliklere sahip ve stabil bir spooferınız var ise loader / koruma / auth gibi işlemleri biz üstlenebiliriz.
dcdan bakarmısınbir iletisim adresi birakin.
sana yardım etmeye çalıştım dünden beri dc bakmıyosunArkadaşlar bildiğiniz gibi imgui ve key sistemi arıyordum bulamadım ve şuan onları yapıcak biri ile ortak olmak istiyorum