SPOOFER ORTAK ARIYORUM

Ligado

Gold Üye
İletişim
Arkadaşlar bildiğiniz gibi imgui ve key sistemi arıyordum bulamadım ve şuan onları yapıcak biri ile ortak olmak istiyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi imgui ve key sistemi arıyordum bulamadım ve şuan onları yapıcak biri ile ortak olmak istiyorum
spoofer derken bizim zaten aktif bir spoofer var bypass arıyouz sizde varmııdr acaba? belki kendiniz yapmışsınızdır diye soruyorum.

hocam spoofer derken gidip amidewin i atıp vermiyorsunuz demi ?
Spoofer yapacak kadar bilginiz var ise basit bir auth ve imgui kullanimini ogrenebilirdiniz diye dusunuyorum
hocam işte büyük ihtimalle batla amidewin açtırıyor

kdmapper fln ne diye sorsan google atar eğer spoofer istiyorsanız temp spoof kodlayayım size perm de yaparım ama asus hariç asus u driver yada amidewin ile yapamazsınız afudos la yaparsınız afudos muydu afuwin miydi neydi

Eğer tüm özelliklere sahip ve stabil bir spooferınız var ise loader / koruma / auth gibi işlemleri biz üstlenebiliriz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sana yardım etmeye çalıştım dünden beri dc bakmıyosun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt