Çözüldü spoofer hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

destanx

Gold Üye
Öncelikle konu yanlış yere açıldıysa özür dilerim.
valorant açıkken, metin2 de hile yapmak için cheat engineyi başlattım
sonrasında valorant crash verdi ve geliştirici ekibe crashın sebebi için dump etmemi istedi, yanlışlıkla evet'e bastım aradan 1 saat falan geçti dedim
valo gireyim bir baktım van 152 hatası veriyor o girdiğim hesap perm ban yedi
daha öncesinde h310m anakartımda spooflayarak banı kaldırıyordum bu anakartımda yapamadım
(bu arada ticket attım sonucu bekliyorum)
free spoofer öneriniz var mı ?
--Sistem--
anakart: GIGABYTE B550M ds3h rev 1.5
ekran kartı: GIGABYTE 4060
CPU : RYZEN 5 5600​

Öncelikle konu yanlış yere açıldıysa özür dilerim.
valorant açıkken, metin2 de hile yapmak için cheat engineyi başlattım
sonrasında valorant crash verdi ve geliştirici ekibe crashın sebebi için dump etmemi istedi, yanlışlıkla evet'e bastım aradan 1 saat falan geçti dedim
valo gireyim bir baktım van 152 hatası veriyor o girdiğim hesap perm ban yedi
daha öncesinde h310m anakartımda spooflayarak banı kaldırıyordum bu anakartımda yapamadım
(bu arada ticket attım sonucu bekliyorum)
free spoofer öneriniz var mı ?
--Sistem--
anakart: GIGABYTE B550M ds3h rev 1.5
ekran kartı: GIGABYTE 4060
CPU : RYZEN 5 5600​
Free spoofer var ama bulursan yaparsın bro birazcık araştırma yapman yeterli her sistemde çalışmayan spooferler var tek tek denersin fakat ticket açman bir şeyi değiştirmeyecekler sana bekle demekten başka bir şey demezler.

beyler simdi bu yorum için cok pardon ama anakartım gigabyte eskiden kolay kalkar diyorlardı simdide zorlaştı diyorlar doğrumudur

Free yöntemlerin çalışacağını düşünmüyorum. Hilesiz bir şekilde valo oynamaya devam edeceksen vsync de tek seferlik spoof alıp keyfine bakabilirsin yada 4 ay bekleyebilirsin . Free bişey kullanmanı yada sana ücretsiz yardım ediceklerini söyleyen kişilere itibar etme derim karar senin

Free yöntemlerin çalışacağını düşünmüyorum. Hilesiz bir şekilde valo oynamaya devam edeceksen vsync de tek seferlik spoof alıp keyfine bakabilirsin yada 4 ay bekleyebilirsin . Free bişey kullanmanı yada sana ücretsiz yardım ediceklerini söyleyen kişilere itibar etme derim karar senin
değerli yorumun için teşekkür ederim, tüm free spoofları denedim spectre windows kurdum + amidewin yaptım + efi yaptım amd cpu tpm + tpm kapattım sonrasında windows reset attım bios hata verdi 1 uzun 2 kısa bip sesi, sonrasında biosu sıfırlayıp tpm i tekrar kapatarak amidewin den ayarları yaparak banımı kaldırmayı başardım, dünden beri 14 maç atmışımdır hala ban yok
ek not: birkaç kişi TPM i kapatma tpm hatası verir dedi, tpm kapatıp girdikten sonrada hata falan vermedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt