Çözüldü spoof metodu varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aurora0x1

Silver Üye
İletişim
boşta anakart var değişsem kalkarmı mi ban yada metod varmı formatla yapabileceğim sadece yardımcı olacak yol gösterecek biri varmıdır anlar hallederim
anakart şuanki Asus PRIME B450M-K II yanda b450 m duruyo

Son düzenleme:
boşta anakart var değişsem kalkarmı mi ban yada metod varmı formatla yapabileceğim sadece yardımcı olacak yol gösterecek biri varmıdır anlar hallederim
anakartında kaldırmak zor değil gibi. Bir method vardı çalışırmı hala emin değilim.
format
bios up down
amidewin serial değişimi.

YouTube de kullanımı bulabilirsin

.Hwid ban sadece anakart değil monitör, ses cihazları, ethernet , tpm vesaire de ban atıyor yani banın kalkmayacak üzerine diğer anakartın da ban yemiş olucak. Tavsiyem ilk banınsa 4 ay beklemen

anakartında kaldırmak zor değil gibi. Bir method vardı çalışırmı hala emin değilim.
format
bios up down
amidewin serial değişimi.

YouTube de kullanımı bulabilirsin
cevabın için teşekkürler söylediğin gibi anakart kolay hallederim diğer arkadaşın söylediği gibi yüksek ihtimal diğer parçalarada ban atılmıştır tek çare 4 ay beklemetirde diğerlerinide temizlemenin bir yolu varmıdır paralı spooferler gibi kendim halledebilir miyim. Biraz piyasayı gezdim fiyatlar ufak tuzlu gibi

cevabın için teşekkürler söylediğin gibi anakart kolay hallederim diğer arkadaşın söylediği gibi yüksek ihtimal diğer parçalarada ban atılmıştır tek çare 4 ay beklemetirde diğerlerinide temizlemenin bir yolu varmıdır paralı spooferler gibi kendim halledebilir miyim. Biraz piyasayı gezdim fiyatlar ufak tuzlu gibi
Dostum, dediğimi yap.

forumdaki spoofer satıcılarından alabilirsin ben alamadım param yok bende bios up down format yaptım daha denemedim hwid geçtiyse söylerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt