Spoof Method (All Boards, Not Tested Yet)

x6437

🪐
Diamond Üye
Selamlar, kendi buldugum fakat test etmedigim yontemimi paylasmak istiyorum, oncelikle sistemimizi OpenCore ile boot ediyoruz, bu bizim bootloaderimiz ve ring0'da WMI bilgilerini degisiyor.

Bu dosyayi indiriyouz ve,

Arsivden cikarip EFI klasorunu USB'mize atiyoruz.

USB'mizin ismi EFI olmalidir!

Sonrasinda EFI/OC/config bolumune giderek islemcimizin modeline gore dosyayi kopyalayip EFI/OC/ bolumune yapistiriyoruz ve adini config olarak degisiyoruz. Hemen ardindan Secure Boot'u kapatarak sistemi yeniden baslatiyoruz.

Yontem test edilmedi fakat haklarina sahibim, eger alintilamadan paylasilan bir konu gorursem haklarimi kullanmak durumunda kalirim. Test edip denerseniz sevinirim. BIOS update onerilir!

eyw reis hile actıktan sonra kullanılır :iliked:

Denedim

Asusda calismiyor 2 mac sonra ban

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selamlar, kendi buldugum fakat test etmedigim yontemimi paylasmak istiyorum, oncelikle sistemimizi OpenCore ile boot ediyoruz, bu bizim bootloaderimiz ve ring0'da WMI bilgilerini degisiyor.

Bu dosyayi indiriyouz ve,

Arsivden cikarip EFI klasorunu USB'mize atiyoruz.

USB'mizin ismi EFI olmalidir!

Sonrasinda EFI/OC/config bolumune giderek islemcimizin modeline gore dosyayi kopyalayip EFI/OC/ bolumune yapistiriyoruz ve adini config olarak degisiyoruz. Hemen ardindan Secure Boot'u kapatarak sistemi yeniden baslatiyoruz.

Yontem test edilmedi fakat haklarina sahibim, eger alintilamadan paylasilan bir konu gorursem haklarimi kullanmak durumunda kalirim. Test edip denerseniz sevinirim. BIOS update onerilir!
Neyin hakkı? Kendin mi yazdı efiyi :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt