Konun yanlış yerde.Lolden yaklaşık geçen hafta ban yedim ve 2 adet spoofer denedim hiçbir şekilde olmadı. İnternette bulduğum spooferlarında garantisi yok, Bu konu hakkında deneyimli insanlar varsa ulaşabilir mi
Anakart ; Msi MS-7C08
Lolden yaklaşık geçen hafta ban yedim ve 2 adet spoofer denedim hiçbir şekilde olmadı. İnternette bulduğum spooferlarında garantisi yok, Bu konu hakkında deneyimli insanlar varsa ulaşabilir mi
Anakart ; Msi MS-7C08
sana ne dostum ?Konu baya yanlış yerde
Bu konuda herkesi uyarıyordum çok baş ağrıtıyor diye geçmiş olsun. Yine de forumda 3 4 çok bilmiş kişiler bgxin içeriğinde olan in-built spooferin çalıştığını söylemişti istersen deneyebilirsin dostum bol şans.Lolden yaklaşık geçen hafta ban yedim ve 2 adet spoofer denedim hiçbir şekilde olmadı. İnternette bulduğum spooferlarında garantisi yok, Bu konu hakkında deneyimli insanlar varsa ulaşabilir mi
Anakart ; Msi MS-7C08
dc ekle kanka free veriyim rxzzydevLolden yaklaşık geçen hafta ban yedim ve 2 adet spoofer denedim hiçbir şekilde olmadı. İnternette bulduğum spooferlarında garantisi yok, Bu konu hakkında deneyimli insanlar varsa ulaşabilir mi
Anakart ; Msi MS-7C08