Çözüldü Spoof hakkında soru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TekYALNIZLIK

Diamond Üye
Beyler Bayanlar öncelikle hoşgeldiniz benim valodan van 152 banım var şimdi ben bunu spoof ile actım diyelim her acışımda bilgisayara zarar gelirmi her banlandıgımda format+spoof atıyorum bir zararı olurmu

Diskin ömrü kısalabilir fakat bir iki formatla da diskin ömründe çok da bir şey değişmez.

Beyler Bayanlar öncelikle hoşgeldiniz benim valodan van 152 banım var şimdi ben bunu spoof ile actım diyelim her acışımda bilgisayara zarar gelirmi her banlandıgımda format+spoof atıyorum bir zararı olurmu

-Normal şartlarda Donanımsal olarak herhangi bir zarar vermez.

-Anakartın Garantisi devam ediyorsa eğer İlk spoofu yapmadan önce Orijinal Seri ve Unique ID 'leri bir yere not almanız yada orjinal biosu bir yere (Mail adresi olabilir) yedeklemeniz faydanıza olacaktır.

-Spoof işlemi yaparken olası yapmış olduğunuz hatalardan dolayı , Bios Çökebilir , Kullandığınız anakartta bios roolback tuşu varsa , olası çökme durumlarında kolayca bir flash bellek ve rollback tuşuyla biosu eskisi gibi çalışır hale getirebilirsiniz. Yoksa eğer Bios programlayıcı stickler yardımıyla çöken bios 'u hayata döndürebilirsiniz (Bu biraz tecrübe ve bilgi ister).

- @AECHIS 'inde dediği gibi yüzlerce kez (Anormal durum) format sonrasında ssd/hdd 'de performans düşümlerine yada belirli oranda sağlığının azalmasına sebep olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt