Anakartına ait spoofer mi bulamıyorsun? Devrik bir cümle yazmışsın da o yüzden soruyorum. Amacım yorum kasmak değil.arkadaşlar selam ben spoffer için bios update yapıcam ama bulamıyorum anakartım bu Aspire A715-75G
kanka spoffer buldum ama bios update yapıcam ama bulamadımAnakartına ait spoofer mi bulamıyorsun? Devrik bir cümle yazmışsın da o yüzden soruyorum. Amacım yorum kasmak değil.
Araştırıp yazacağım 5dk bekler misin <3kanka spoffer buldum ama bios update yapıcam ama bulamadım
şey kanka valorant ana kart banı yedim o yüzden spoffer yapıcaktım bios update yapamadımBak dostum Şimdi İki tane cümle yazıyorum hangisini demek istedin
Spoofer yapıcam hangi anakart almalıyım
Anakartıma spoof atıcam fakat bios updatesini bulamadım
Hangisini demek istiyorsun
arkadaşlar selam ben spoffer için bios update yapıcam ama bulamıyorum anakartım bu Aspire A715-75G
yorumlarda bir arkadaş bulmuş bakarsın umarım olur.kanka spoffer buldum ama bios update yapıcam ama bulamadım
acer laptop bildiğim kadarıyla insyde bios nasıl kaldırmayı planlıyorsun?arkadaşlar selam ben spoffer için bios update yapıcam ama bulamıyorum anakartım bu Aspire A715-75G