Open Source [SOURCE] Kernel Driver [ Shadow Region Bypass ]

C:
    wchar_t randStr[MAX_PATH];
    StringCchPrintfW(randStr, ARRAYSIZE(randStr), L"%08X", id[0]);

wchar_t DEVICE_NAME[MAX_PATH];
    wchar_t LINK_NAME[MAX_PATH];
    StringCchPrintfW(DEVICE_NAME, ARRAYSIZE(DEVICE_NAME), L"\\Device\\%s", randStr);
    StringCchPrintfW(LINK_NAME, ARRAYSIZE(LINK_NAME), L"\\DosDevices\\%s", randStr);
    UNICODE_STRING name, link;
    RtlInitUnicodeString(&name, DEVICE_NAME);
    RtlInitUnicodeString(&link, LINK_NAME);

Status = IoCreateDevice(DriverObject, 0, &name, FILE_DEVICE_UNKNOWN, FILE_DEVICE_SECURE_OPEN, FALSE, &DeviceObject);

Random string ile device olusturmak nedir xd Random string ile olusturdun diyelim usermode'a o ayni stringi gonderip nasil handle acmayi dusunuyorsun IO Dispatch icin ? Troll bir source gibi geldi bana.

C:
    wchar_t randStr[MAX_PATH];
    StringCchPrintfW(randStr, ARRAYSIZE(randStr), L"%08X", id[0]);

wchar_t DEVICE_NAME[MAX_PATH];
    wchar_t LINK_NAME[MAX_PATH];
    StringCchPrintfW(DEVICE_NAME, ARRAYSIZE(DEVICE_NAME), L"\\Device\\%s", randStr);
    StringCchPrintfW(LINK_NAME, ARRAYSIZE(LINK_NAME), L"\\DosDevices\\%s", randStr);
    UNICODE_STRING name, link;
    RtlInitUnicodeString(&name, DEVICE_NAME);
    RtlInitUnicodeString(&link, LINK_NAME);

Status = IoCreateDevice(DriverObject, 0, &name, FILE_DEVICE_UNKNOWN, FILE_DEVICE_SECURE_OPEN, FALSE, &DeviceObject);

Random string ile device olusturmak nedir xd Random string ile olusturdun diyelim usermode'a o ayni stringi gonderip nasil handle acmayi dusunuyorsun IO Dispatch icin ? Troll bir source gibi geldi bana.
if you don't know how to code, move on, it's not for you <3
or buy my cheat source valorant that work with this driver i send full driver without need add anything

adam github ta proje paylaşıyor açıklamasına şurasını sildim burasını kaldırdım pasterler için degil bilmem ne senin o çöp source ni ne yapalım kendi kendine tribe giriyor indirip 1mb internetimi bile boşa harcamayacak kadar boş bir proje paylaşacaksan tam paylaş g*tün yemiyosa paylaşma bu kadar basit

if you don't know how to code, move on, it's not for you <3
or buy my cheat source valorant that work with this driver i send full driver without need add anything
Is this your source code? Well. Quality of source code equal to your IQ
Edit : Just realized you are pasting sources on github from left and right. So this is not even your source. You talking too much shit for someone pasting 7/24 lol and you calling me don’t know how to code lmao. Feel free to visit my blog on my signature and you then know who I’m.

@aygitk0caman @agentlmao ? Benim postumamı güldünüz yoksa adamın sourcesinin troll olmasına mı?

Son düzenleme:
Is this your source code? Well. Quality of source code equal to your IQ

@aygitk0caman @agentlmao ? Benim postumamı güldünüz yoksa adamın sourcesinin troll olmasına mı?
random string usermode çekme yöntemi varda kullandıı method saçma yapman gereken shadow muhabbetini bilmiyorsan alıp kendi driver geçirmek adam bunun için paylaşmış

random string usermode çekme yöntemi varda kullandıı method saçma yapman gereken shadow muhabbetini bilmiyorsan alıp kendi driver geçirmek adam bunun için paylaşmış
Shadow muhabbeti 2 yıldır public UC de. Usermode a device initialize ederkenki oluşturduğun random stringi usermode a nasıl gönderdiğini açıklarmısın yasincim çok merak ettik hepimiz.

Device ismini random yapmak bile başlı başına bullshit zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt