Soundpad All Features Fixxxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sorik

overrated asf
Efsane Üye
Herkeze Merhaba
SoundPad'in bütün özelliklerini fixledim (kendi steam hesabımdan etkinleştirdim profiller artık kullanılabilir falan felan)
Oyunlarda işinize yarayacağını düşündüğüm için paylaşma kararı aldım
İyi eğlenceler ;

Rar şifresi (cg)​

hocam kontrol sağlanabilir mi güvenilir mi ? Beklemedeyim

Bu şu para ile satılan program değil mi

Uygulamayı başlatırken her seferinde yeniden başlatma istiyo . Bir sefer yaptım o yeterli olur herhalde fakat . Örneğin ses ayarı olarak oyuna ve discorda verebilmek için neler yapmam lazım ? ayrıca ellemeyin dediğiniz ayarlar hangileridir
Herkeze Merhaba
SoundPad'in bütün özelliklerini fixledim (kendi steam hesabımdan etkinleştirdim profiller artık kullanılabilir falan felan)
Oyunlarda işinize yarayacağını düşündüğüm için paylaşma kararı aldım
İyi eğlenceler ;

Rar şifresi (cg)​

Uygulamayı başlatırken her seferinde yeniden başlatma istiyo . Bir sefer yaptım o yeterli olur herhalde fakat . Örneğin ses ayarı olarak oyuna ve discorda verebilmek için neler yapmam lazım ? ayrıca ellemeyin dediğiniz ayarlar hangileridir
yeniden başlatmayı geçsende olur 1 kez başlattıysan sorun yok. Discordda ses verebilmek için ya play tuşuna basıcaksın yada mikrofon tuşuna (mikrofon tuşu bazen çalışmayabiliyor ) son olarak sağ üstten ses kısmını en yüksekte tut discord sorun çıkarabiliyor ses gitmiyor falan. iyi eğlenceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt