PasteCheats
Gold Üye
- İletişim
BULDUM ADI BLTOOLS MUŞ
Son düzenleme:
reis bu gün biraz fazla konu açmadınmı yaArkadaşlar zamanında tgde çok popüler olan bi rus checkerı vardı içine 5 10 gblik logları atardık o netflix tarkov falan çıkartırdı ismini hatırlayamıyorum nereden bulabilirim virüslü olması onemli degil vds kullanıyorum
şşş mesaj kascak konu arıyor.reis bu gün biraz fazla konu açmadınmı ya
Ne alaka knk adamın açtığı konular gayet işe yarar ne mesaj kasmasindan söz ediyonşşş mesaj kascak konu arıyor.
hocam evet biraz fazla oldu ama hem sizlere dosyalar verdim hem de kendi ihtiyacım olan şeylerle ilgili sorular sordum mesela bu bana şuan çok lazımreis bu gün biraz fazla konu açmadınmı ya
ty <3Ne alaka knk adamın açtığı konular gayet işe yarar ne mesaj kasmasindan söz ediyon
dostum mesaj kasmama gerek yokki?şşş mesaj kascak konu arıyor.
tamam kralhocam evet biraz fazla oldu ama hem sizlere dosyalar verdim hem de kendi ihtiyacım olan şeylerle ilgili sorular sordum mesela bu bana şuan çok lazım
ty <3
dostum mesaj kasmama gerek yokki?
çoğu konusu harika ancak bi günde bu kadar konu açmak bi tık mesaj kasmaya odaklanmış gibi gösteriyor ben sadece bu gerkesiz konuları gördüm diğerlerinde baya şey paylaşmışNe alaka knk adamın açtığı konular gayet işe yarar ne mesaj kasmasindan söz ediyon
yancısı geldiNe alaka knk adamın açtığı konular gayet işe yarar ne mesaj kasmasindan söz ediyon
hayır hocam bu gün boş olduğum için bu kadar konu açtım ve bu kadar aktifdim genelde sabah 9 akşam 8 arası dışarda oluyorum 8-12 arası aktif oluyorum ondada genelde oyun oynuyorum ama bu gün hilem bakımda olduğu için buraya yönlenmek istedimtamam kral
çoğu konusu harika ancak bi günde bu kadar konu açmak bi tık mesaj kasmaya odaklanmış gibi gösteriyor ben sadece bu gerkesiz konuları gördüm diğerlerinde baya şey paylaşmış
Ne sacmaliyon sen gerzek herif gerçekleri söylüyorum ben birini savununca yancımi oluyor hemen insanyancısı geldi
aslına bakarsan shadow adlı kişiyi tanımıyorum daha öncede hiç konuşmadım?yancısı geldi