Çözüldü Sorun Çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PasteCheats

Gold Üye
İletişim
BULDUM ADI BLTOOLS MUŞ

Son düzenleme:
Arkadaşlar zamanında tgde çok popüler olan bi rus checkerı vardı içine 5 10 gblik logları atardık o netflix tarkov falan çıkartırdı ismini hatırlayamıyorum nereden bulabilirim virüslü olması onemli degil vds kullanıyorum
reis bu gün biraz fazla konu açmadınmı ya

reis bu gün biraz fazla konu açmadınmı ya
hocam evet biraz fazla oldu ama hem sizlere dosyalar verdim hem de kendi ihtiyacım olan şeylerle ilgili sorular sordum mesela bu bana şuan çok lazım

Ne alaka knk adamın açtığı konular gayet işe yarar ne mesaj kasmasindan söz ediyon
ty <3

şşş mesaj kascak konu arıyor.
dostum mesaj kasmama gerek yokki?

hocam evet biraz fazla oldu ama hem sizlere dosyalar verdim hem de kendi ihtiyacım olan şeylerle ilgili sorular sordum mesela bu bana şuan çok lazım

ty <3

dostum mesaj kasmama gerek yokki?
:D tamam kral
Ne alaka knk adamın açtığı konular gayet işe yarar ne mesaj kasmasindan söz ediyon
çoğu konusu harika ancak bi günde bu kadar konu açmak bi tık mesaj kasmaya odaklanmış gibi gösteriyor ben sadece bu gerkesiz konuları gördüm diğerlerinde baya şey paylaşmış

:D tamam kral

çoğu konusu harika ancak bi günde bu kadar konu açmak bi tık mesaj kasmaya odaklanmış gibi gösteriyor ben sadece bu gerkesiz konuları gördüm diğerlerinde baya şey paylaşmış
hayır hocam bu gün boş olduğum için bu kadar konu açtım ve bu kadar aktifdim genelde sabah 9 akşam 8 arası dışarda oluyorum 8-12 arası aktif oluyorum ondada genelde oyun oynuyorum ama bu gün hilem bakımda olduğu için buraya yönlenmek istedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt