Soru: Exe nin pc lisansı nasıl kaldırılır

KOJD

Gold Üye
Merhaba arkadaşlar şimdi elinde bir exe var ve bunun dnsyp ile açtığımda kodları görebiliyorum.Ornegin exeyi çalıştırdığımda bu bilgisayar da lisansı yok gibi bir hata alıyorum.Bu hata mesajını bulamadım exe nin içinde.Bu lisanslama yöntemi nedir.Ve adı ne olarak geçiyor googleouth mu .Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? yada özelden yardım edebilir mi.Simdiden teşekkürler

Her şey açıksa lisans stringlerini dnspy ile ara metodu degistir

işte anlamadığım bu pc lisansları nerede barındırıyor aradım bulamadım verdiği hatayı mesela bu bilgisayar da lisansı yok yöneticiye başvurun gibi bir hata ekrani veriyor
dostum dosyayı paylaşsana insanlar baksın konu açıyorsun ama detay yok dosya yok
demek istediğim konu açıyorsan yardım istiyorsun demektir, tutorial istiyorsan da dosyayı paylaşmazsan sana tutorial veremeyiz zaten.

@ex2m Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Kodlamadan sizin kadar anlamıyorum. Bir CS2 Macro programı bahsettiğim şey, 24 saatlik bir deneme versiyonu sunuyoru program daha sonrasında bilgisayardaki regedit kayıtlarını, kalıntılarını vs. her şeyini sildim fakat yeni üyelik ile tekrar kullanamıyorum programı.

Aslında programı satın almak için adamların Discord grubuna gittim fakat yapanlar rus ve asla aktif değiller. Bu nedenle kendi başıma halletmeye çalışıyordum. Forumdan mesaj gönderemiyorum size neden bilmiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt