ya ille 5 txt dosyasımı atayım ne istiyon olmelemanın teki az az atıyordu bende atayım azcık dedim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
mesaj kasma kiçin yapıyorsun bana göre loglar aynıdır kanka boklu falan ne alaka o da log bu da logboklu logunu çekmek zorunda değiliz
az yavaş yorum kas laboklu logunu çekmek zorunda değiliz
senin public logunla benim priv so logum aynı mı sencemesaj kasma kiçin yapıyorsun bana göre loglar aynıdır kanka boklu falan ne alaka o da log bu da log
az yavaş yorum kas la
bunu diyerek sen kasıyorsun la sence şu ana kadar kasmak istesem kasmazmıyım denyo burda gold olsam ne olur olmasam ne olur efsane üye olanlar gözünüzde allah galibamesaj kasma kiçin yapıyorsun bana göre loglar aynıdır kanka boklu falan ne alaka o da log bu da log
daha çok etkileşim alıyosun diamond olunca flnbunu diyerek sen kasıyorsun la sence şu ana kadar kasmak istesem kasmazmıyım denyo burda gold olsam ne olur olmasam ne olur efsane üye olanlar gözünüzde allah galiba
allah allah ya PĞWIQEJĞEOIUQWJEOQW kanka cheatglobale sadece dosya indirmek için giriyorum aptal mısın sen tamam en diamond sensin az * yalamayı bırakdaha çok etkileşim alıyosun diamond olunca fln
tamambunu diyerek sen kasıyorsun la sence şu ana kadar kasmak istesem kasmazmıyım denyo burda gold olsam ne olur olmasam ne olur efsane üye olanlar gözünüzde allah galiba
hangi yan hesapsın acabaallah allah ya PĞWIQEJĞEOIUQWJEOQW kanka cheatglobale sadece dosya indirmek için giriyorum aptal mısın sen tamam en diamond sensin az * yalamayı bırak