Alsonty Platinum Üye Katılım 2 Nis 2026 Mesajlar 142 Beğeniler 14 İletişim Dün 01:10 da #11 xYfm' Alıntı: yemin etmezsen inanmam aga ne diyon oyle Genişletmek için tıkla ... sen niye zorbalıyonki adamları ayıp değilmi
xYfm' Alıntı: yemin etmezsen inanmam aga ne diyon oyle Genişletmek için tıkla ... sen niye zorbalıyonki adamları ayıp değilmi
X xYfm Bronz Üye Katılım 20 Mar 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 0 Dün 01:12 da #12 Alsonty' Alıntı: sen niye zorbalıyonki adamları ayıp değilmi Genişletmek için tıkla ... oha ya terbiyesizlik
Alsonty' Alıntı: sen niye zorbalıyonki adamları ayıp değilmi Genişletmek için tıkla ... oha ya terbiyesizlik
erenTPC Bronz Üye Katılım 20 Eyl 2022 Mesajlar 41 Beğeniler 6 Dün 01:37 da #13 xYfm' Alıntı: oha ya terbiyesizlik Genişletmek için tıkla ... nası olucak aga
Z zrbobozrxd Yeni Üye Katılım 9 Tem 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 0 Dün 03:44 da #14 wdadadSD' Alıntı: reis arkadaşın falan yoksa beraber geliştirekmi bende astra base kullanıyom ama soantichata yakalanıyor istersen beraber geliştirek Genişletmek için tıkla ... Deneyek mi discord : zrbobozrx
wdadadSD' Alıntı: reis arkadaşın falan yoksa beraber geliştirekmi bende astra base kullanıyom ama soantichata yakalanıyor istersen beraber geliştirek Genişletmek için tıkla ... Deneyek mi discord : zrbobozrx
erenTPC Bronz Üye Katılım 20 Eyl 2022 Mesajlar 41 Beğeniler 6 Dün 08:05 da #15 zrbobozrxd' Alıntı: Deneyek mi discord : zrbobozrx Genişletmek için tıkla ... kanka hesap istiyo sadece haberin olsun
zrbobozrxd' Alıntı: Deneyek mi discord : zrbobozrx Genişletmek için tıkla ... kanka hesap istiyo sadece haberin olsun
BackendMuhammed Gold Üye Katılım 30 Haz 2026 Mesajlar 299 Beğeniler 36 Yaş 18 Dün 08:14 da #16 erenTPC' Alıntı: beyler şimdi c02 gerçek token var ama bir türlü vurduramıyom animasyon bile gelmiyo nası fixleriz yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... bende vuruo sadece gerçek paketi daha tam uyduramadım onuda yapıyom(3blok vuruo sadec)
erenTPC' Alıntı: beyler şimdi c02 gerçek token var ama bir türlü vurduramıyom animasyon bile gelmiyo nası fixleriz yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... bende vuruo sadece gerçek paketi daha tam uyduramadım onuda yapıyom(3blok vuruo sadec)
erenTPC Bronz Üye Katılım 20 Eyl 2022 Mesajlar 41 Beğeniler 6 Dün 10:01 da #17 BackendMuhammed' Alıntı: bende vuruo sadece gerçek paketi daha tam uyduramadım onuda yapıyom(3blok vuruo sadec) Genişletmek için tıkla ... aga dm baksana
BackendMuhammed' Alıntı: bende vuruo sadece gerçek paketi daha tam uyduramadım onuda yapıyom(3blok vuruo sadec) Genişletmek için tıkla ... aga dm baksana