Çözüldü SonOyuncu Eski Launchere Giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surqlext

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Uzatmadan konuya gireyim sonoyuncunun eski launcherine giriş yapamıyorum oyun istemcin eski sitemizden yenisini indirebilirsiniz yazıyor ama ben yenisine girmek istemiyorum
Yeni Sonoyuncu Client :
Eski Sonoyuncu Launcher :
Sonoyuncu olduğu için vt ekleme gereği duymadım.

niye eskisine girmek istiyon
titanyumpvp oynicak büyük ihtimalle

Uzatmadan konuya gireyim sonoyuncunun eski launcherine giriş yapamıyorum oyun istemcin eski sitemizden yenisini indirebilirsiniz yazıyor ama ben yenisine girmek istemiyorum
Yeni Sonoyuncu Client :
Eski Sonoyuncu Launcher :
Sonoyuncu olduğu için vt ekleme gereği duymadım.
sonoyuncu eski girişleri kapattığı için eski sonoyuncu girişlerinide kapattı bunun için bazı sunucular launcherlerini .bat şekline getirip ordan eski sonoyuncu launcheri açtırtıyolar bunun için sana eski bir sonoyuncu jar ı lazım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
niye eskisine girmek istiyon
SunC***** isimli hilem yeni sonoyuncu da çalışmıyor olta makrosu çok iyi.

titanyumpvp oynicak büyük ihtimalle

sonoyuncu eski girişleri kapattığı için eski sonoyuncu girişlerinide kapattı bunun için bazı sunucular launcherlerini .bat şekline getirip ordan eski sonoyuncu launcheri açtırtıyolar bunun için sana eski bir sonoyuncu jar ı lazım
onu yapamam büyük ihtimal bu arada The Pit oynayacaktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt