SONOYUNCU - CRAFTRISE | (AutoClicker, Aim Assist, AutoRod, Airjump, Reach, Cave Finder, Blatant, Blockhit, Arraylist) Ve Fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0x58B

Efsane Üye
FLOOPY CLIENT :crycat:

Not: Hilede Airjump Dışında Ban Yedirecek Hiçbir Özellik yoktur.

//GÜNCELLENMEYECEK

İyi Oyunlar!

f1.PNG

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

f2.PNG

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

f3.PNG

f4.PNG

f5.PNG

Hileyi SonOyuncu Üzerinde Açarsanız Makro Üzerinde Otomatik Olarak Makro Açıkken Yay Kullanabilirsiniz.

//

Credits: @0x58B @Sorik
Yardımları İçin Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
virustotal'i unutmuşum, ekliyorum
//Ekledim.
güncel.

Son düzenleme:
modlar hadi onaylayında oynıyalım temisse

axtimta yt sayfsaina atiyor ve gorev yoneticisine bakiyorum uygulama aciliyor sonrada kapaniyor bbisey olmadan

++ Hile Hiçbir Oyun Menüsünde Çalışmaz, bu yüzden sizi engellemez.
sonoyuncuda blok kırabilir, yay kullanabilirsiniz.
bu açıdan da rahatlık sağlar.
axtimta yt sayfsaina atiyor ve gorev yoneticisine bakiyorum uygulama aciliyor sonrada kapaniyor bbisey olmadan
Bilgisayarında Yüklü veya Kurulu Olan / Arkada Açık Olan Crâck Tool ve Yardımcı Programları.
Oto Yasaklanma, Anti-Debug

Buna Örnek Olarak: Fiddler, HTTPDebugger vs vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt