Zaman harbiden geçiyor ya... Bi elin parmaklarını geçmeyecek kadar iyi insanla tanıştım hatta sohbet muhabbet falan ileri götürdük. Bazılarına ayar oldum üstlerine gittim ta ki banlana kadar... Banladım yine yaptım yine banlandım... Bitmeyen paradox gibi devam etti. Yetmedi bazı yöneticilere (Aslında tüm yöneticilerle) ters düştüm veyahut çatıştım. Haksız durumlarım oldu banlandım, haklı durumda yine banlandım D. Yani 2 yılımı böyle geçirdim diyebilirim, VS editleri yaptım biraz eğlenip gırgır geçelim diye bazen forumda boş boş dolaştım bazen de ona buna laf atıp zaman geçsin diye çatışma halindeyim ama her şeyin bi sonu var bunu hepimiz biliyoruz. Şunun farkındayız ki (eskilere söylüyorum) forumun kalitesi bozulmaya başladı. Ne kadar desekte forum evrensel çapta büyüyor (bu doğrudur) ama karakter ve saygınlığını kaybetti. Ha eskiye dönüş olur mu? Olmaz. Eskilerin bir çoğu bıraktı, bir çoğu banlandı vs. Uzaklaştırıldı yani. Eski o küçük ve samimi ortamı yok oldu. Benim de serüvenim buraya kadarmış. Aslında banlı olduğum için çoktan bırakmıştım ama açıldığını görüp bari düşündüklerimi dile getireyim öyle sonlandıralım diye bunu yazıyorum. Burdan değerli dostluk kurduğum insanlara sesleniyorum.
@Cwubs olmak üzere diğer 5 li çeteye...
Umarım hayatınızda biraz olsun güllük gülistanlık görürsünüz. Güzel günler yaşamanız dileğiyle....
Ayrıca son olayımdan sonra yine o şahsa söylüyorum. :Ağır şerefisiz, itin tekisin kaşmer gavat oğlu gavat seni büyüten annenle babana yazık senin gibi işe yaramaz şeref yoksunu vatana millete faydası olmayan bir malı yetiştirdikleri için. Git bari özür dile ayaklarını öpte biraz şerefli olmanın verdiği güzelliği hatırla