Sms Bomber - NEWAPI

stealer

Gold Üye
BU SMS BOMBERİN APİLERİ YENİLENMİŞTİR

KASPERSKY:

SMS VİDEO:

VİRUSTOTAL:

Moderatör tarafında düzenlendi:
BU SMS BOMBERİN APİLERİ YENİLENMİŞTİR

KASPERSKY:

SMS VİDEO:

kanka bu toolu daha önce görmüştüm kendi telefonumda denedim ama dakikada 10-30 sms atıyor bir tane sitede bir sms tool görmüştüm dakikada 7.000-23.000 sms atıyor o toolu bulunca salarım ama bu tool çok işe yaramaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Virustotal sonuçları hiç videodaki gibi değil ;)
exenin kırılmaması için pyarmor ile şifrelenmiştir, malware & trojan vs. çıkması gayet doğal
bu bomberi nerdeyse 1 yıldır güncelleyip paylaşıyorum bu forumda fakat güvenmeyenler kullanmayabilir veya vdste inceleyebilir
iyi eğlenceler!

kanka bu toolu daha önce görmüştüm kendi telefonumda denedim ama dakikada 10-30 sms atıyor bir tane sitede bir sms tool görmüştüm dakikada 7.000-23.000 sms atıyor o toolu bulunca salarım ama bu tool çok işe yaramaz
bence yeterli gönderiyor

exenin kırılmaması için pyarmor ile şifrelenmiştir, malware & trojan vs. çıkması gayet doğal
bu bomberi nerdeyse 1 yıldır güncelleyip paylaşıyorum bu forumda fakat güvenmeyenler kullanmayabilir veya vdste inceleyebilir
iyi eğlenceler!

kendim yaptım işe yarıyor
hiç işe yaramıyor kanka boş algı yapma 3 üncü aydan beri pcde dakkada 10 sms ya gönderiyor ya göndermiyor

hiç işe yaramıyor kanka boş algı yapma 3 üncü aydan beri pcde dakkada 10 sms ya gönderiyor ya göndermiyor

atılma hızı internet hızınıza göre değişiklik gösterebilir ayıca eskisinin çoğu apisi gitti bunda bazı apileri yeniledim
ayrıca algı yapmıyorum istemeyen kullanmaz, tabi ki daha iyileri vardır

Dosya kontrol edilmeden kullanmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt