BU SMS BOMBERİN APİLERİ YENİLENMİŞTİR
KASPERSKY:
SMS VİDEO:
exenin kırılmaması için pyarmor ile şifrelenmiştir, malware & trojan vs. çıkması gayet doğalVirustotal sonuçları hiç videodaki gibi değil
bence yeterli gönderiyorkanka bu toolu daha önce görmüştüm kendi telefonumda denedim ama dakikada 10-30 sms atıyor bir tane sitede bir sms tool görmüştüm dakikada 7.000-23.000 sms atıyor o toolu bulunca salarım ama bu tool çok işe yaramaz
hiç işe yaramıyor kanka boş algı yapma 3 üncü aydan beri pcde dakkada 10 sms ya gönderiyor ya göndermiyorexenin kırılmaması için pyarmor ile şifrelenmiştir, malware & trojan vs. çıkması gayet doğal
bu bomberi nerdeyse 1 yıldır güncelleyip paylaşıyorum bu forumda fakat güvenmeyenler kullanmayabilir veya vdste inceleyebilir
iyi eğlenceler!
kendim yaptım işe yarıyor
atılma hızı internet hızınıza göre değişiklik gösterebilir ayıca eskisinin çoğu apisi gitti bunda bazı apileri yeniledimhiç işe yaramıyor kanka boş algı yapma 3 üncü aydan beri pcde dakkada 10 sms ya gönderiyor ya göndermiyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
atılma hızı internet hızınıza göre değişiklik gösterebilir ayıca eskisinin çoğu apisi gitti bunda bazı apileri yeniledim
ayrıca algı yapmıyorum istemeyen kullanmaz, tabi ki daha iyileri vardır