SMS BOMBER - Güncel Apiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nickyok

Diamond Üye
- Y E N İ L E N D İ -
7.1.2024

İNDİR: (güncel)

şifre: zevoreal

VİRUS TOTAL:

W32.AIDetectMalware.64 demesinin sebebi pyinstaller ile exeye çevirilip pyarmor ile şifrelenmesi.

KASPERSKY:

SMS VİDEO:

özel mesaj atan sms gelmesini istiyor musunuz bunuda belirtirseniz sevinirim -
-

istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz, adminler ve kullanan kişiler konuyu onaylarsa sevinirim, teşekkürler. :iloveyousir:

Son düzenleme:
- Y E N İ L E N D İ -

İNDİR: (güncel)

şifre: zevoreal

VİRUS TOTAL:

W32.AIDetectMalware.64 demesinin sebebi pyinstaller ile exeye çevirilip pyarmor ile şifrelenmesi.

KASPERSKY:

SMS VİDEO:

özel mesaj atan sms gelmesini istiyor musunuz bunuda belirtirseniz sevinirim -
-

istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz, adminler ve kullanan kişiler konuyu onaylarsa sevinirim, teşekkürler. :iloveyousir:

projeyi para ile satmak istiyorsan senin için kırılması %1 ihtimal bir login yaparım. Mesaja kudurucak olanlar Crâck me konuma gidip zırlayabilir.(%1 ihtimal üyenin dilenerek key alması xd)

özel mesaj atan sms gelmesini istiyor musunuz bunuda belirtirseniz sevinirim - -
bu fixlenmedi mi la gardaş

bu fixlenmedi mi la gardaş
çoktan düzeltmiştim ama piyasa sürmedim bilerek sadece dc botundan kullanılıyordu ama onu da kapattım.
buradan paylaşacağım ama bedava olunca hemen fix yiyor o yüzden düşük bi ücret yapacağım (10 15 tl)
ayrıca tekrar fix yerse (anca 3-4 aya fix yer) satın alanlara belese düzeltilmis halini verecegim
projeyi para ile satmak istiyorsan senin için kırılması %1 ihtimal bir login yaparım. Mesaja kudurucak olanlar Crâck me konuma gidip zırlayabilir.(%1 ihtimal üyenin dilenerek key alması xd)
belki yazarım sana suan oyle bi ihtiyacım yok ama oladabilir bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt