ArtseeN
Normal Üye
Öncelikle Selamlar sevgili CS:GO oyuncuları bugün size bir skin changer göstericeğim hileyi sadece skin changer için kullanan bazı arkadaşlarımız var onların için çözüm burda bu bir program bu program sadece skinchanger uygulamasıdır Envanter değiştiricide diyebiliriz hilenin içinde ajanlar dahil olmak üzere bütün skinler var .
VİRÜSLÜ PAYLAŞIM /////
Config Nasıl Kurulur?
Bu Bilgisayardan Yerel Diske Girin Daha Sonra (SlipChangeri) Bulun Ve Verdiğim Configi İçine atın eğerki öyle bir dosya yoksa hileyi açıp random bir config kayıt edin!
ANLATIM!
Öncelikle verdiğim linkdeki programı yüklüyoruz bu bir virüs değildir
daha sonra yönetici olarak çalıştırıyoruz
ve daha sonra altdaki adımları takip edin
Karşımıza böyle bir menu gelicektir
bu işlemden daha sonra (CS:GO) Oyununu açıyoruz
Alt tarafta anlatığım gibi devam ediyoruz
D
Üstünü boyadığım tuşa basıyoruz ve bir kaç saniye bekliyoruz (20 - 30) saniye civarı olabilir
ve program kapandıkdan sonra oyuna dönüyoruz ve [INSERT] tuşuna basıyoruz Karışımıza menu geliyor
Bu menu nasıl kullanılır kısmına gelelim Öncelikle yukarıda silah seçtiğiniz bir kısım var o kısımdan istediğiniz silahı seçebilirsiniz
bir silah skini seçtiğinizde sağ tarafta silahın üstüne skin gelicektir daha sonra envanterinize eklemek için sol alt taraftaki [ADD] tuşuna basın ve envanterinizi açın!
Envanterinize eklemeyi yaptıkdan sonra CS:GO envanterinizi açın ve skini seçin
istediğiniz silahlara skininizi böylelikle kaliteli bir şekilde ekleyebilirsiniz
kendi skin eklemeye üşenenlere config bıraktım İyi oyunlar. [Program bana ait değildir çoğu kişi bilmiyor diye paylaşmak istedim!]
Programı Ve Config Dosyasını Yukarıdan İndirebilirsiniz!
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VİRÜSLÜ PAYLAŞIM /////
Config Nasıl Kurulur?
Bu Bilgisayardan Yerel Diske Girin Daha Sonra (SlipChangeri) Bulun Ve Verdiğim Configi İçine atın eğerki öyle bir dosya yoksa hileyi açıp random bir config kayıt edin!
ANLATIM!
Öncelikle verdiğim linkdeki programı yüklüyoruz bu bir virüs değildir
daha sonra yönetici olarak çalıştırıyoruz
ve daha sonra altdaki adımları takip edin
Karşımıza böyle bir menu gelicektir
bu işlemden daha sonra (CS:GO) Oyununu açıyoruz
Alt tarafta anlatığım gibi devam ediyoruz
D
Üstünü boyadığım tuşa basıyoruz ve bir kaç saniye bekliyoruz (20 - 30) saniye civarı olabilir
ve program kapandıkdan sonra oyuna dönüyoruz ve [INSERT] tuşuna basıyoruz Karışımıza menu geliyor
Bu menu nasıl kullanılır kısmına gelelim Öncelikle yukarıda silah seçtiğiniz bir kısım var o kısımdan istediğiniz silahı seçebilirsiniz
bir silah skini seçtiğinizde sağ tarafta silahın üstüne skin gelicektir daha sonra envanterinize eklemek için sol alt taraftaki [ADD] tuşuna basın ve envanterinizi açın!
Envanterinize eklemeyi yaptıkdan sonra CS:GO envanterinizi açın ve skini seçin
istediğiniz silahlara skininizi böylelikle kaliteli bir şekilde ekleyebilirsiniz
kendi skin eklemeye üşenenlere config bıraktım İyi oyunlar. [Program bana ait değildir çoğu kişi bilmiyor diye paylaşmak istedim!]
Programı Ve Config Dosyasını Yukarıdan İndirebilirsiniz!
Moderatör tarafında düzenlendi: