sizce hangi tarz yapmalıyım ?

soniq04

Bronz Üye
merhaba arkadaşlar ben uzun yıllardır müzikle ugraşıyorum fakat kafamda bi türlü müzik türünü tutturamadım hem elektronik müzik yapiyorum hemde rap bu ara rap müziğe yoğunlaştım ancak tarz olarak arkadaşlarım farklı kafada bende size sormak istiyorum sizce hangi tarz yapmalıyım ?

2. parça beklentimin fazlasıyla üstünde çıktı agam bence bu yolda devam edebilirsin. yolun açık olsun

Daha erken ve kovala çok hoş olmuş lagami light çok saçma garip şekilde kötü olmuş beat ile şarkı ilerlemiyor ama soft tarzın çok hoş devam etmeye çalış kendi beatini yap yada satın al free beatlere yönelmemeni tavsiye ederim başarılar✌

Daha erken ve kovala çok hoş olmuş lagami light çok saçma garip şekilde kötü olmuş beat ile şarkı ilerlemiyor ama soft tarzın çok hoş devam etmeye çalış kendi beatini yap yada satın al free beatlere yönelmemeni tavsiye ederim başarılar✌
beatler bana ait tavsiyen için teşekkür ederim

kovalayı beğendim kanka playliste de ekledim hoş olmuş (bu arada müzikten anlamam sadece kulağıma hoş gelirse dinlerim o yüzden yorum yapamayacağım fazla)

kovala baya hoşuma gitti aga eline sağlık 2. şarkıda baya güzeldi bu yolda tam gaz ilerle bro umarım iyi yerlere ulaşırsın allah herkesin gönlüne göre versin

roman havaı remix yapman bence daha güzel olur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt