Sizce GTA VI çıkınca kaç tl olucak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MDrake911

Gold Üye
Ve sizce fiyatının hakkını vericek gibi mi duruyor? Bu konu hoşunuza gittiyse mesajı beğenip konuyu takibe alırsanız sevinirim <3

Son düzenleme:
bana kalırsa türkiye piyasasında 2k yı bulur.

Hakkını verir, çoşturur ama en az 4-5 bin falan olur 2025'de çıkacağı söyleniyor dolar kuru o zamana kadar artacağını da düşünürsek bu fiyatları düşünmek saçma değil.

Hakkını verir, çoşturur ama en az 4-5 bin falan olur 2025'de çıkacağı söyleniyor dolar kuru o zamana kadar artacağını da düşünürsek bu fiyatları düşünmek saçma değil.
Dolar kurunu hesaba katmamıştım ben. Dediğin rakamlarda olabilir.

Bence 4.500TL civarı bi fiyat bulur ya katılıyorum dediğine

Dolar kurunu hesaba katmamıştım ben. Dediğin rakamlarda olabilir.
Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapacaklarını sanmıyorum, büyük ihtimal official Türkçe dil seçeneği bile olmaz zaten öncelikle konsola çıkacağı söyleniyor PC'ye gelene kadar evli çocuklu oluruz :cryangry:

olay oyunun fiyatı değil daha çok onu oynatacak sistemde :D tahminim en az 1600 1700

2000 - 2500 ve bu rakamların altı fiyatları söyleyen arkadaşlar ne yaşıyor? :fastthink:
2018'de çıkan RDR2 bile günümüz kuruyla 1800 TL bu bir de oyunun düz hali, Ultimate Edition versiyonu 3000 TL falan yapıyor, dediğiniz fiyatlar komik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt