Çözüldü Sıvı Soğutucu Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thoof

Gold Üye
İletişim
Arkadaşlar bilgisayarımdaki sıvı soğutucu sıvı akıtmaya başladı yeni bir sıvı soğutucu almak istiyorum ve aynısından istemiyorum iki sıvı soğutucu arasında kaldım bu iki marka iyimidir hangisi daha iyidir yada önerebileceğiniz daha güzel bir sıvı soğutucu varmıdır

Bilgisayar Özellikleri:
-
Rtx 3060 8gb
-Ryzen 5 3600
-32Gb 4200Mhz Ram

(Aklımdaki soğutucular bunlar ikiside aynı marka fakat modeller farklı daha iyi bir öneriniz varmıdır yoksa hangisini tercih etmeliyim)

benim önerim kule tipi taktır hem ucuza gelir hemde aynı performansı verir (2,3 derece fark eder)

Arkadaşlar bilgisayarımdaki sıvı soğutucu sıvı akıtmaya başladı yeni bir sıvı soğutucu almak istiyorum ve aynısından istemiyorum iki sıvı soğutucu arasında kaldım bu iki marka iyimidir hangisi daha iyidir yada önerebileceğiniz daha güzel bir sıvı soğutucu varmıdır

Bilgisayar Özellikleri:
-
Rtx 3060 8gb
-Ryzen 5 3600
-32Gb 4200Mhz Ram

(Aklımdaki soğutucular bunlar ikiside aynı marka fakat modeller farklı daha iyi bir öneriniz varmıdır yoksa hangisini tercih etmeliyim)
H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu Cw-9060054- üzerine tanımam emin ol araştır

Bilgisayar Özellikleri:
-
Rtx 3060 8gb
-Ryzen 5 3600
-32Gb 4200Mhz Ram

Hangisini istersen alabilirsin. Bu sistem için sıvı soğutucu sadece görünüş zaten. İleri ki zamanda ryzen 5 5600'e geçeceksen aynı şekilde burda alacakların onda da işe yarar. Sistemin kolay soğutulabilir bir sistem.

radyatörü üste takmak istiyorum ve 360mm bir alan yok 240mm bir sıvı soğutucunun bile girmesi hakkında endişelerim var
Eğer tabi uzun ömürlü birşey arıyorsan nzxt kraken öneririm. Ryzen 7 5800x3d işlemcim var gayet yetiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt