Sınırsız Vds Method

Sergey

Dc:
Efsane Üye
İletişim
Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim Konuyu Telefondan Açıyorum Fazla Önem Veremedim Kusura Bakmayın

Göstereceğim Method İle Sınırsız Sayıda Max 1-2 Saat Ayakta Kalabilen Vds Açma Methodunu Paylaşmak İstedim

Bunu Genelde Dosyalar Virüslümü Değilmi Çok Fazla Kişi Tereddütte Kaldığı İçin Atıyorum Tabi Bir Hilenin Üstünede Payloadlıyabilirler Ama Bu Tür Maymun Görmedim Forumda Paylaşıcak Kadar Sakatı Yoktur Herhalde

Gerekenler
-GitHub Hesabı
-Google Hesabı

Github Hesabımıza Giriş Yaptıktan Sonra Tarayıcımıza Girip Sağ Taraftaki Linki Arama Motorunda Açıyoruz/Yapıştırıyoruz :
Sonra Fork Butonuna Basıyoruz Açılan Yerdeki Create a new fork Butonuna Basıyoruz

Fork Oluşturduktan Sonra Actions Butonuna Basıyoruz
Forkladıktan Sonra Böyle Bir Ekran Gelmesi Lazım

Bu Ekran Geldikten Sonra (GitHub'ın Penceresini Kapatmadan) Alttaki Verdiğim Linke Gidiyoruz.

Girdikten Sonra Başla>Sonraki>Yetkilendir Butonlarına Basıyoruz.

Sonra Windows (PowerShell) Bölümünü Kırmızıyla Yuvarlak İçine Alınan(Bu Cümleden Anlıyacağınız Üzere Method Bana Ait Değildir 😁) Yerden Kopyalıyoruz.

Ardından Githuba Geri Döndükten Sonra Forkladığımız Projenin Üstündeki (Actions) Kısmına Basıyoruz.

Windows-CRD Yazan Yere Basıyoruz. Bastıktan Sonra Sizi Böyle Bir Yer Karşılaması Lazım.

Run Workflow Butonuna Basıyoruz Sizde New Workflow Olabilir, Sonra Powershell İçin Kopyaladığımız Kodu "Enter CRD Code" Bölümüne Yapıştırıyoruz. Sonra "Six Digit Pin" Bölümünden Sanal Makinemizin Şifresini Belirliyoruz. Örneğin;123456 Şifremizi Ve Crd Kodu Bölümünü Hallettikten Sonra "Run Workflow" Butonuna Basıyoruz. Ardından Sayfaya F5 Attıktan Sonra WİNDOWS-CRD geliyor. Üstüne 1 kere Bastıktan Sonra Build Yerine Basıp Makinamızın Oluşturulduğunu Görebiliriz. Biraz Bekledikten Sonra Bölümünden Sanal Makinamızı görebiliriz. Girince Bizden Pin İsteyecek O Kısıma Six Digit Pin'inize Ne Yazdıysanız Onu Giriceksiniz .

Sanal Makineniz Hazır.
Bu Yöntem İle Defalarca VDS Alabilirsiniz.

Teşekkürler faydalanacağım, yararlı bir konu olmuş.

İnşallah site patlamaz. 4-5 ay dayansa yeterli.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt