Silver bullet

Lenzy

Uzman Üye
İletişim
Merhaba bu silver bulley ve open bullet arasındaki fark ne tam olarak ve biri nasıl kullanacağımı göstere bilirmi çok karmaşık geldi bana sürekli tekrarlanacak gibi biseyler soluyor

@Genisys yanlıs yere açdım konuyu galiba yanlıskla değişe bilirmisin

Son düzenleme:
Merhaba bu silver bulley ve open bullet arasındaki fark ne tam olarak ve biri nasıl kullanacağımı göstere bilirmi çok karmaşık geldi bana sürekli tekrarlanacak gibi biseyler soluyor

@Genisys yanlıs yere açdım konuyu galiba yanlıskla değişe bilirmisin
Svb obye göre daha çok fonksiyonlu önde yaptigin cfgyi ob ve svbde açabilirsin svbde yaptığını sadece svbde senin işine yarayan aralarında aşırı fark yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kullanmayı bilmiyom reis
kanka youtubede bulabilirsin config yapma diye sitenin loginine gidiyorsun orada gelistiriciden post isteklerini cookielerini alıyorsun capture falan ekliyorsun istersen malum oyun icin yapilan bi video var izle ogrenirsin

kanka youtubede bulabilirsin config yapma diye sitenin loginine gidiyorsun orada gelistiriciden post isteklerini cookielerini alıyorsun capture falan ekliyorsun istersen malum oyun icin yapilan bi video var izle ogrenirsin
hocam oyle değil chacker kımında hazır cfg var xzaten bulmuyo yapmıyo garip bnir program :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam oyle değil chacker kımında hazır cfg var xzaten bulmuyo yapmıyo garip bnir program :D
kanka eğer proxyli yaptıysa çalışmaz proxyli değilsede fazla işlevi olmaz discord ver bakayim bi

svb daha kapsamlı ve bence daha stabil bi program openbullet ile öyle çok farkı yok aynı configleri kullanabilirsin sonunu .anom .svb diye değiştirerek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt