onurhan131414
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanıtlarımı İlk Önce Hemen Atıyım -->
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (bero123456))
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (dolandırıcılık)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 2.02.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/sadece-spooferi-calisanlar-yorum-yapsin.47302/
Spoofer Arıyordu)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Eklendi)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Üstte Anlattım)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
YENİ KANIT -->
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bero123456 Formdaki Bu İsimi Kullanan Kullanıcı Beni Bulup Benden Spoofer Ve Instalock Satın Aldı Allahı Ailesini Sülalesini Kattı Dolandırmayacagına Dair Ve Beni Strese Soktu Ve Ardından Bende Attım Yemin Etti Parayı Atıcagına Spooferı Attıktan Sonra Calıstı Banım Acıldı Diye Mesaj Attı 1 2 Maç Oynadı Ve Ban Yemedi Ondan Sonra Hemen Ardından Spooferı Alıp Kactı Mesajlar yazıyorum 5 6 saat sonra bakıyor para at dıyorum atacazzz die dalga geciyor laf var icraat yok yani anlıyacagınız bu insan bana yemin etti ve allahla alakalı sureklı tavsiyede bulundugu ıcın guvenmıstım bir müslüman olarak ama dolandırıldım ve banı suanda acık ve kullanıyor banada sımdı calısmadı kullanmıyom gibi seyler diyor banı acıldıktan sonra Simdide seni banlatıcagım diye tehdit ediyor Lütfen İlgilenin Dolandırıldım
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (bero123456))
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (dolandırıcılık)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 2.02.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/sadece-spooferi-calisanlar-yorum-yapsin.47302/
Spoofer Arıyordu)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Eklendi)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Üstte Anlattım)
Son düzenleme: