Çözüldü Şikayetciyim Dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanıtlarımı İlk Önce Hemen Atıyım --> YENİ KANIT -->

bero123456 Formdaki Bu İsimi Kullanan Kullanıcı Beni Bulup Benden Spoofer Ve Instalock Satın Aldı Allahı Ailesini Sülalesini Kattı Dolandırmayacagına Dair Ve Beni Strese Soktu Ve Ardından Bende Attım Yemin Etti Parayı Atıcagına Spooferı Attıktan Sonra Calıstı Banım Acıldı Diye Mesaj Attı 1 2 Maç Oynadı Ve Ban Yemedi Ondan Sonra Hemen Ardından Spooferı Alıp Kactı Mesajlar yazıyorum 5 6 saat sonra bakıyor para at dıyorum atacazzz die dalga geciyor laf var icraat yok yani anlıyacagınız bu insan bana yemin etti ve allahla alakalı sureklı tavsiyede bulundugu ıcın guvenmıstım bir müslüman olarak ama dolandırıldım ve banı suanda acık ve kullanıyor banada sımdı calısmadı kullanmıyom gibi seyler diyor banı acıldıktan sonra Simdide seni banlatıcagım diye tehdit ediyor Lütfen İlgilenin Dolandırıldım​

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (bero123456))
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (dolandırıcılık)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 2.02.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/sadece-spooferi-calisanlar-yorum-yapsin.47302/
Spoofer Arıyordu)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Eklendi)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Üstte Anlattım)

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

şablona göre konuyu düzenle lütfen

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

şablona göre konuyu düzenle lütfen
Pekala

Geçmiş olsun,böyle durumlar için programlarınıza keyauth sistemi koymanız daha sağlıklı olur,adama 30-40 dk'lik bir deneme süresi verirdiniz

Kanıtlarımı İlk Önce Hemen Atıyım -->

bero123456 Formdaki Bu İsimi Kullanan Kullanıcı Beni Bulup Benden Spoofer Ve Instalock Satın Aldı Allahı Ailesini Sülalesini Kattı Dolandırmayacagına Dair Ve Beni Strese Soktu Ve Ardından Bende Attım Yemin Etti Parayı Atıcagına Spooferı Attıktan Sonra Calıstı Banım Acıldı Diye Mesaj Attı 1 2 Maç Oynadı Ve Ban Yemedi Ondan Sonra Hemen Ardından Spooferı Alıp Kactı Mesajlar yazıyorum 5 6 saat sonra bakıyor para at dıyorum atacazzz die dalga geciyor laf var icraat yok yani anlıyacagınız bu insan bana yemin etti ve allahla alakalı sureklı tavsiyede bulundugu ıcın guvenmıstım bir müslüman olarak ama dolandırıldım ve banı suanda acık ve kullanıyor banada sımdı calısmadı kullanmıyom gibi seyler diyor banı acıldıktan sonra Simdide seni banlatıcagım diye tehdit ediyor Lütfen İlgilenin Dolandırıldım​

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (bero123456))
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (dolandırıcılık)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 2.02.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/sadece-spooferi-calisanlar-yorum-yapsin.47302/
Spoofer Arıyordu)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Eklendi)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Üstte Anlattım)
Forumda satış konun bile bulunmuyor, lisansı olmayan spooferi atmışsın belli ki burada bir terslik görmüyorum.

Forumda satış konun bile bulunmuyor, lisansı olmayan spooferi atmışsın belli ki burada bir terslik görmüyorum.
Kendisi Arıyorum Dedi Ve Bende Var Sourcesiyle Alıcam Dedi Tamam Dedim Ardından Ben İbanı Verdim Banı Açıyormu İnanmam Güvenimi Kazanamazsın Diye Seyler Bulundu En Sonda Bana Allaha Yeminler Ederek Müslümanım Diyerek Sabotaj Etti Ve Bende Attım Dosyayı Ve Kullandı Banını Actı Parayı Atmadı Kullanıyor Hala :/

Daha Çok Fazla Kanıtım Var Atabilirim

Bi ara birisi daha dolandırılmıştı satış konusu yoktu savunmasını yapamadan ban yedi KHJGXCVJKHLDFHJKSKCVX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt