- İletişim

sa
Shopier in api sistemi kalktı. Ve artık OBS tarzı bi sisteme geçiş yapıldı ve ben hiç bişi anlamadım nasıl kullandılığı şeklinde çok karışık. Bi kaç kişi bana ödeme onaylanınca siteye api post atıyor demiştide shopiere bu konu hakkında mail atmıştım bana verilen cevap:
Merhaba,
Web sitenizden ödeme almak için müşterilerinizi dükkanınızdaki ürünlere aşağıdaki gibi yönlendirebilirsiniz.
Satış öncesi ürünlerinizi dükkanınızda listelemelisiniz. Shopier’de oluşturulan siparişlerin kendi sisteminizde hangi kullanıcıya ve hangi siparişe ait olduğunu takip edebilmeniz adına bir geliştirme yapılmıştır. Bu kapsamda Shopier’de bulunan “Müşteri Notu” alanını kullanabilirsiniz.
Kendi sisteminizde oluşturduğunuz benzersiz sipariş numarası veya kullanıcı referansını, ürün linkinin sonuna note parametresi olarak ekleyebilirsiniz. Ürün adetinin otomatik olarak seçili gelmesi için ise yönlendirme yaptığınız ürün linkine quantity parametresini ekleyebilirsiniz.
Örnek yönlendirme formatı aşağıdaki gibidir:
İlettiğiniz note değeri:
İyi çalışmalar,
Hİç bi bokum anlamadım bilen biri yardımcı olabilirmi.
Shopier in api sistemi kalktı. Ve artık OBS tarzı bi sisteme geçiş yapıldı ve ben hiç bişi anlamadım nasıl kullandılığı şeklinde çok karışık. Bi kaç kişi bana ödeme onaylanınca siteye api post atıyor demiştide shopiere bu konu hakkında mail atmıştım bana verilen cevap:
Merhaba,
Web sitenizden ödeme almak için müşterilerinizi dükkanınızdaki ürünlere aşağıdaki gibi yönlendirebilirsiniz.
Satış öncesi ürünlerinizi dükkanınızda listelemelisiniz. Shopier’de oluşturulan siparişlerin kendi sisteminizde hangi kullanıcıya ve hangi siparişe ait olduğunu takip edebilmeniz adına bir geliştirme yapılmıştır. Bu kapsamda Shopier’de bulunan “Müşteri Notu” alanını kullanabilirsiniz.
Kendi sisteminizde oluşturduğunuz benzersiz sipariş numarası veya kullanıcı referansını, ürün linkinin sonuna note parametresi olarak ekleyebilirsiniz. Ürün adetinin otomatik olarak seçili gelmesi için ise yönlendirme yaptığınız ürün linkine quantity parametresini ekleyebilirsiniz.
Örnek yönlendirme formatı aşağıdaki gibidir:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İlettiğiniz note değeri:
- Sipariş sırasında “Müşteri Notu” alanına otomatik olarak eklenir,
- Size gönderilen webhook bildirimlerinde yer alır,
- Öncelikle
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkindeki yöntemi kullanarak "order.created" tipinde bildirim için kendi sitenizde oluşturacağınız Bildirim URL'nizi (Notification URL) kaydedebilirsiniz. Bu işlemi bir kez yapmanız yeterlidir.
- Başarılı kayıt ardından, dükkanınızda her yeni sipariş oluşturulduğunda, detaylı sipariş bilgileri Bildirim URL'nize otomatik olarak gönderilecektir.
- Kendi sisteminizde Bildirim URL'nizi yapılandırırken yapılandırırken faydalanabileceğiniz hazır kod örneklerine
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsayfasındaki "Webhook Handler" başlıklarından ulaşabilirsiniz.
- Öncelikle
İyi çalışmalar,
Hİç bi bokum anlamadım bilen biri yardımcı olabilirmi.