Çözüldü SheliaTedarik Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminike

Uzman Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @JARVEUSS
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Hesap tedarik
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 04.10.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/gg-she...isen-hesaplar-valorant-random-hesaplar.59218/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; )
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;

Merhaba arkadaşlar bu arkadaslardan gece suları 5te hesabı zor ıslemler sonucunda satın aldım hesabı satın alırken ılk başta sureklı hesaplar 1 2 haftada gıdermı 2 3 ay gotururmu gıbı sorularıma jarveus arkadasımız sureklı hıcbır bok yapamazlar maılı ustune alıyorsun gıbı sozler soylemıştı tıcketta soyledıklerını atamadım ama dmden soyledıklerı (SS 2) de mevcut bu hesabın skınlerı bakıp 1 elın bıle yarısında bırakıp cıktım hesaptan aksam uzerı hesaba gırıs yapmaya calıstıgımda hesaba gıremedıgımı anladım ılk oncelıkle benım dusundugum hesabın cekıldıgı degılde hesabın sıfresını unuttum zannetmemdı hesabın sıfresıne kadar herseyı gmaıle gondermeye calıstım olmadı maıller gelmedı. sonrasında 2 faktor acık oldugu ıcın ( SS 3 de mevcut) benden baska sadece ılk maılden alındıgını dusundum sonrasında tıckettan konustuk bluepoppy yetkılısı bıraz beklememı soyledı jarveusun ılgılenecgını soyledı sonrasında 2 faktorun acık oldugunu ss atmamı ve hesabın sıfresını v.s istedi (SS 4) Daha sonra kısaca bana tedarıkcısınden tokat yedıgını 85 euro parasının gıttıgını sorunun onda olmadıgını soyledı tabı oda magdur ama sonucta ben bır alıcıyım ve satıcının tedarıkten tokat yemesı ve tedarıkcının hesapları gerı cekmesı durumunda ben neden magdur oluyorum daha baska dıyecegım bısı yok arkadasın savunmalarına yanıt verıcem.

Hesap satın alımlarında öğrenilmesi gereken birşey var. İlk mailine sahip olmadığınız hiçbir hesabı koruyamazsınız. İlk mailine sahip olsanız bile koruma şansınız %50. Bunun aksini kimse malesef söyleyemez. Çok uzun zamandır gamesatis tarzı yerlerde sürekli böyle sorunlar zaten yaşanıyor. Üzücü bir durum olmuş geçmiş olsun.

geçmiş olsun dostum üzücü

Hesap satın alımlarında öğrenilmesi gereken birşey var. İlk mailine sahip olmadığınız hiçbir hesabı koruyamazsınız. İlk mailine sahip olsanız bile koruma şansınız %50. Bunun aksini kimse malesef söyleyemez. Çok uzun zamandır gamesatis tarzı yerlerde sürekli böyle sorunlar zaten yaşanıyor. Üzücü bir durum olmuş geçmiş olsun.
Teşşekürler hocam ınan bende almakta tereddutluydum 2 3 hafta gıtse bıle yeterlıydı bana guven verdıler zaten hesap dızıcektım kendıme.

mailli random satanların %90'ı sc4mmer oluyor dostum %10'ıda kazandığı paradan iade geçen tayfa oluyor seni dolandıran elemanda aklı sıra 2fa aç demişte boş işler [ HESABIN PATLAMA İHTİMALI ÇOK YÜKSEK İADE GEÇMİCEM ] DEMİŞ 2FA DİYEREK.

Teşşekürler hocam ınan bende almakta tereddutluydum 2 3 hafta gıtse bıle yeterlıydı bana guven verdıler zaten hesap dızıcektım kendıme.
Şunuda ekleyeyim, olayın 2FA ile yakından uzaktan alakası yok. Hesabın sahibi daima hesabını geri rahatlıkla alır.

mailli random satanların %90'ı sc4mmer oluyor dostum %10'ıda kazandığı paradan iade geçen tayfa oluyor seni dolandıran elemanda aklı sıra 2fa aç demişte boş işler [ HESABIN PATLAMA İHTİMALI ÇOK YÜKSEK İADE GEÇMİCEM ] DEMİŞ 2FA DİYEREK.
Ders olsun hocam bazılarına benden bıraz tek yapmam gereken soguk su

Şunuda ekleyeyim, olayın 2FA ile yakından uzaktan alakası yok. Hesabın sahibi daima hesabını geri rahatlıkla alır.
ilk maili yok dedi hocam buyuk ıhtımalle benım aldıgımı cektıgımı soylıcek ssler var onada daır

ilk maili yok dedi hocam buyuk ıhtımalle benım aldıgımı cektıgımı soylıcek ssler var onada daır

Öncelikle merhaba. Tedarik sunucumuzu açalı yaklaşık 1.5 hafta kadar oldu ve bu süre zarfında +100 başarılı işlem gerçekleştirdik. Hiç kimsede geri çekilme durumu yaşanmadı ve bu arkadaş başına geldiğini söylüyor herşeyden önce şu şekilde değişim, iade kanalımızı sizlerle paylaşayım.
image.png

Bu sunucuda olan herkes okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır diye bir açıklama yapmışız ve satın alım yapan kişide bunu göze alarak yapıyor. Yeri geldi 3k lık hesap sattık ve alım yapan kişi hala oynamaya devam ediyor. Merak edeniniz varsa sunucumuz gelip müşteri memnuniyeti kanalımıza göz atabilir. Diğer Konuya gelecek olursak bu arkadaş tickette emri baki konuşuyor siz benle t@ssak mı geçiyorsunuz ? siz dolandırıcısınız . o jarveusu buraya çağır gibisinden. Dostum kusura bakmada ben senin askerlik arkadaşın değilim sana geçerli açıklamaları yapmışım daha diretmenin bir anlamı yok. Kimseyi dolandırdığımız yok arkadaşın paylaştığı sslerde dolandırıcılıkla alakalı tek bir geçerli kanıt dahi yok. Alttada diğer konuşma sslerini belirteceğim, arladaşı engelleme sebebim artık çirkinleşeceğini sezdiğim için uğraşmak istemedim bukadar. Bütün bu olan bitenler karşısında elimizden gelen desteği verdik fakat kurallar belli. herkese iyi forumlar

image.png

image.png

image.png

Ders olsun hocam bazılarına benden bıraz tek yapmam gereken soguk su

boyle kisiler genelde yabancı sıtelerden uyguna bulduklarını uzerıne koyuyo guvenilir olup olmaksızın kâr elde etmek icin satmaya calısıyo kurucu mailsiz hesap almayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt