< Serious API > Info

zatenyalvaram

Gold Üye
İletişim
Merhaba Serious isimli bir API yazdım roblox için ancak ne yapacağımı bilmiyorum bende şöyle bir karar aldım, Eğer Api'nin modüllerini kullanarak exploit oluşturacak var ise vereyim benim için fark etmez ancak herhangi bir istek yok ise satacağım farklı toplumlara.

C++:
// Functions

Attach(); // Exploit'in API'sini
Bpol(); // Write box'a girilen kodu oyuna enujekte eder örn(loadstring(get:"blabla")
ModifyHs(); // Humanoid'in speedini bir butona basılması karşılığında buton içerisine yazılmış yazı yapar.
ModifyJP(); // Humanoid'in jump powerini bir butona basılması karşılığında buton içerisine yazılmış yazı yapar.

return 0;

Bu gibi bir api'm var, editleyip exploit haline getirebilecek varsa içerisine credits ekleyip veririm.
+1 yazıp discordunuzu yazın.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
byfron olayı? kendiliğinden bypass yoktur herhalde

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Nası yani mesela ne kadar para eder?
anti-cheat sonuçta, bildiğim kadarıyla synapsenin yapımcıları yaptı çok boktan değildir. bu roblox exploit işinden çıkalı çok oldu ama bunu beleşe vermek mantıklı gelmiyor :D

anti-cheat sonuçta, bildiğim kadarıyla synapsenin yapımcıları yaptı çok boktan değildir. bu roblox exploit işinden çıkalı çok oldu ama bunu beleşe vermek mantıklı gelmiyor :D
anladım sağolun dediklerinizi biliyorum ama değerli olabileceğini düşünmemiştim :D

sadece apiyi vereceğim ama o zamanda anlamı olmaz galiba

anladım sağolun dediklerinizi biliyorum ama değerli olabileceğini düşünmemiştim :D

sadece apiyi vereceğim ama o zamanda anlamı olmaz galiba
evet pek anlamlı olmaz. bypass yoksa hile olamayacağı için :businessman:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt