ardabyklc23
Gold Üye
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bi bakarmisiniz pek anlamiyorumda
ne alaka labi tane telefon kartı verirmisiniz
kullanmadan oncede boleydi hocamspoofer mi kullandın
Bırak öyle kalsın bazen bende de oluyordu ve bazı oyunlarda hwid yerine sadece hesap banı yiyordumkullanmadan oncede boleydi hocam
cozumu ne hocam lol de hwid banliyim kaldirmam gerekBırak öyle kalsın bazen bende de oluyordu ve bazı oyunlarda hwid yerine sadece hesap banı yiyordum
Bilmiyorumcozumu ne hocam lol de hwid banliyim kaldirmam gerek
Tamam o zaman no serial kullandığın parçalar genelde HWID ban yemek istemeyenler bu şekilde topluyor şansına denk gelmiş demek ki , benim bilgisayarımında hiç bir tane seri numarası yok mouse,klavye vs dahil, Spoofer yine kullanabilirsin bir şey ifade etmiyor seri numarası olmaması bir kaç parçanın, olanları spooflaman yeterlikullanmadan oncede boleydi hocam
hocam spoofer kullanmak icin tpm desteklemesi lazim ya tpm desteklemiyor pcm yardimci olurmusunuzTamam o zaman no serial kullandığın parçalar genelde HWID ban yemek istemeyenler bu şekilde topluyor şansına denk gelmiş demek ki , benim bilgisayarımında hiç bir tane seri numarası yok mouse,klavye vs dahil, Spoofer yine kullanabilirsin bir şey ifade etmiyor seri numarası olmaması bir kaç parçanın, olanları spooflaman yeterli
hocam fotoda diskinin seriali gözüküyor birde smbios uuid bunu ami bios ise toolunu kullanarak elle bile değiştirirsin kalıcı olarak tabi restarttan sonra değişmeme ihtimali var bazılarında koruma sistemleri olabiliyor onun haricinde tpm bakmak için anakart detaylarını paylaşırmısıncozumu ne hocam lol de hwid banliyim kaldirmam gerek