rand0m1se
Uzman Üye
Öncelikle hepinize selamlar, ben Kayra
Bu konumda size SenpAI.GG sesli asistanından bahsedeceğim. Dilerseniz konuyu uzatmadan direkt olarak özelliklere geçmek isterim.
Takım Önerisi takımınızın her haritaya göre ihtiyacı olan ajan rolünü seçmenizi sağlar.
Şifa Bildirimi ile Sage ve Skye oynarken canı azalan takım arkadaşlarınızdan haberdar olabilirsiniz.
Mermi Sayar mermi sayınız azaldığında sizi uyaracak bir replik çalar.
Ölüm Bildirimi ile küçük bir sinyal sesi ile takım arkadaşınızın öldüğünden haberdar olabilirsiniz.
Ulti Bildirimi ile ultiniz geldiği zaman haberdar olabilirsiniz.
Bu özelliklerinden hangilerini kullanılıp kullanılmayacağınıza siz karar verebilirsiniz.
Uygulama içinden ekran görüntüsü:
İndirme linki:
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim <3
Eğer konu hoşunuza gittiyse "Beğen" tuşuna basarak bana destek verebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar dilerim
Bu konumda size SenpAI.GG sesli asistanından bahsedeceğim. Dilerseniz konuyu uzatmadan direkt olarak özelliklere geçmek isterim.
SenpAI.GG özellikleri:
Spike Alarmı Spike’ın patlamasına kalan saniyeyi size gösterir.Takım Önerisi takımınızın her haritaya göre ihtiyacı olan ajan rolünü seçmenizi sağlar.
Şifa Bildirimi ile Sage ve Skye oynarken canı azalan takım arkadaşlarınızdan haberdar olabilirsiniz.
Mermi Sayar mermi sayınız azaldığında sizi uyaracak bir replik çalar.
Ölüm Bildirimi ile küçük bir sinyal sesi ile takım arkadaşınızın öldüğünden haberdar olabilirsiniz.
Ulti Bildirimi ile ultiniz geldiği zaman haberdar olabilirsiniz.
Bu özelliklerinden hangilerini kullanılıp kullanılmayacağınıza siz karar verebilirsiniz.
Uygulama içinden ekran görüntüsü:
İndirme linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(sol üstte indirme kısmından indirin.) Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim <3
Eğer konu hoşunuza gittiyse "Beğen" tuşuna basarak bana destek verebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar dilerim