Selamlar ben Ufuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufuksrcm

Bronz Üye
Adım Ufuk
Yaşım 22
Yaşadığım yer Kocaeli/Darıca
Eğitim durumum Lise terk
İlk kullandığım hile m2bob, paralı olduktan sonra dreamfancy yıllardır aynı hiledeyim
Yaptığım ve para kazandığım işte Fabrikada amelelik yapmak
Varsa eklemek istediğim bir şeyler güncellemenin biraz daha hızlı yapılmasını istiyorum balık botunun ve metin dedektörünün çalışmasını istiyorum onun haricinde hile güzel seviyorum bu yüzdende yıllardır bu hileden şaşmıyorum.

Tanışma alanında "güncellemenin biraz daha hızlı yapılmasını istiyorum balık botunun ve metin dedektörünün çalışmasını istiyorum " eklemek ?

Adım Ufuk
Yaşım 22
Yaşadığım yer Kocaeli/Darıca
Eğitim durumum Lise terk
İlk kullandığım hile m2bob, paralı olduktan sonra dreamfancy yıllardır aynı hiledeyim
Yaptığım ve para kazandığım işte Fabrikada amelelik yapmak
Varsa eklemek istediğim bir şeyler güncellemenin biraz daha hızlı yapılmasını istiyorum balık botunun ve metin dedektörünün çalışmasını istiyorum onun haricinde hile güzel seviyorum bu yüzdende yıllardır bu hileden şaşmıyorum.
Balık Botu Var Benim Paylaştığım Bakabilirsiniz

Dostum Bende Kocaeli/Gebze'den uzun zamandır kullanırım :DD . Coronaya karşı hile hemen açılmalı yoksa evde kalamayacağım :)

Bende oralardayım vay be bu kadar kişi aynı yerden :D Bu dediğine bende katılıyorum rohan2 bekliyorum..

Gebzeli arkideşler Tr oynuyorsanız ve çok ahım şahım bir çarınız yoksa Ezel'e beklerim kırmızı bayrak

Lütfen hile ile ilgili başka konu açıp orda tartışınız burası tanışma alanıdır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt