ProHaplayer123
Banned
Pastebin gibi bir website açmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı?
kendi bilgisayarında saklayamasın bu sunucu gibi bişey gerekicekıı html css yardımcı olabilirim ancak pek bilgim yok php fln biraz zor domain vs gerekicek birde o scriptleri saklayabielcek bi depolama alanı
yok sağol. ben yardımcı olabilecek birisi arıyorum para isteyen değil.dc : nofamilied
eklersen freelance hesabımı atayim, yaklaşık 300-400 tl arası advertising, javascript, sql bunun gibi şeyleri tamamlayabilirim satın alırsan.
verdiğim hizmetin karşılığında para talep ediyorum bu para değil ücretlendirmedir, bu sekilde sana kimse yardım etmez hiçbir çıkarı olmayacak sonuçta, yardım edecek kişiler de profesyonel olmayan veya js ve css bilmeyen kişilerdir, burada boşuna uplamayın bence ve 24 saat geçmemiş henüzyok sağol. ben yardımcı olabilecek birisi arıyorum para isteyen değil.
Bak bunu iyi dedin işte, hizmet karşılığı ücret almak ayrı para istemek ayrı. Sanki backend ve frontend'i beraber öğrendikde bedava yapmamızı bekliyorlar, ayar oluyorum şöyle konuları gördükce.verdiğim hizmetin karşılığında para talep ediyorum bu para değil ücretlendirmedir, bu sekilde sana kimse yardım etmez hiçbir çıkarı olmayacak sonuçta, yardım edecek kişiler de profesyonel olmayan veya js ve css bilmeyen kişilerdir, burada boşuna uplamayın bence ve 24 saat geçmemiş henüz
hakaret etmenden ve konuşma tarzından, gerek egon olsun nasıl bir insan olduğunu belli ediyorsun. logonda dediğim gibi çok kötü olmuş. beynin web dışında bir şey için çalışmadığından logo makerdan yapmışsın.olm sana logom hakkında konuşma iznini kim verdi lan? ona bakarsak sende başlangıç logosu var ASJNKFJKASJNKFAS sen kendiniş ne zannediyorsun burda mainini banlatmış gelmişsin sözde hayırdır aga? öğrendiğim 2-3 şey dediğin 110 günlük bi serüven ve emek senin * kaldıramadığın şeye ben uğraşıyorum ve "para istemek" gibi bir terim kullanıyorsun sen kimsin lan? bebelak gibi kal ortada köpek seni