Çözüldü Şayet Bir Gün Çaresiz Kalırsanız, Bir Kurtarıcı Beklemeyin. Kurtarıcı Kendiniz Olun.- Mustafa Kemal Atatürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Korhus

Efsane Üye
Gençler aramızdaki bazı insanların yaşlıları (benimkiler dahil) hala Uzun adamı destekliyor bunu hepimiz biliyoruz.
O yüzden lütfen bu 2 hafta boyunca örgütlenip bu insanları ikna edelim. Bir 5 sene daha bu düzeni çekmeyelim.

Türk parasının değeri ortada, milyonlarca mültecilerin durumu ortada. İhmalsizlik ortadaa....
Daha buraya uzun uzun yazarım ama hepimiz zaten aynı topraklarda yaşıyoruz..
Herkes her şeyin farkında o yüzden bir şeyler yapmak için harekete geçmemiz gerek.
Umarım bu konunun bir faydası olur.
Sevgilerimle...

“Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun.”

Mustafa Kemal Atatürk

dostum bence 15 günde hiç bir şey değişmez. Neyse ülkeye kafasını kullanmasını beceremeyen iradeden yoksun karın tokluğuna çalışacak ameleler de lazım yoksa kimse ayak işi yapmaz kafasını kullanmasını becerenin de bu işleri yapmasına gerek kalmaz umarım haketmeyen insanlar gelmemeleri gereken yerlere gelmezler iyi forumlar

dostum bence 15 günde hiç bir şey değişmez. Neyse ülkeye kafasını kullanmasını beceremeyen iradeden yoksun karın tokluğuna çalışacak ameleler de lazım yoksa kimse ayak işi yapmaz kafasını kullanmasını becerenin de bu işleri yapmasına gerek kalmaz umarım haketmeyen insanlar gelmemeleri gereken yerlere gelmezler iyi forumlar
Doğru söylüyorsun ama önümüzde neler olacağı belli değil. Bir şeyler değişirse çok güzel olacağına inancım sonsuz. Umudumu kesinlikle kaybetmiyorum size de öneririm...

Gençler aramızdaki bazı insanların yaşlıları (benimkiler dahil) hala Uzun adamı destekliyor bunu hepimiz biliyoruz.
O yüzden lütfen bu 2 hafta boyunca örgütlenip bu insanları ikna edelim. Bir 5 sene daha bu düzeni çekmeyelim.

Türk parasının değeri ortada, milyonlarca mültecilerin durumu ortada. İhmalsizlik ortadaa....
Daha buraya uzun uzun yazarım ama hepimiz zaten aynı topraklarda yaşıyoruz..
Herkes her şeyin farkında o yüzden bir şeyler yapmak için harekete geçmemiz gerek.
Umarım bu konunun bir faydası olur.

Sevgilerimle...

“Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun.”

Mustafa Kemal Atatürk

Kılıçdaroğlu aylarca dilini döktüde ne değişti kanka bi düşün. Bu saatten sonra sinan oğana bakar her şey.

Kılıçdaroğlu aylarca dilini döktüde ne değişti kanka bi düşün. Bu saatten sonra sinan oğana bakar her şey.
Eve onu da diyorum işte. Sinan Oğan akpye kaymaz. Zaten milyonlarca geçersiz oy falan da var. Biraz da biz çalışsak eminim çok şey değiştirebiliriz.

aslında kılçdaroğlu güzel oy topladı ama hile hurda çok ayrıca tiktokta geziyorum falan gayette 18-25 yaş arası insanların içinde çok fazla mâlum partiye oy veren var anlayamıyorum

aslında kılçdaroğlu güzel oy topladı ama hile hurda çok ayrıca tiktokta geziyorum falan gayette 18-25 yaş arası insanların içinde çok fazla mâlum partiye oy veren var anlayamıyorum
İnsanlar gerçeği göremiyorlar. Daha oy zamanına kadar 50 bin gencin daha yaşı 18 olacak. Yani çok etken var. O yüzden bekleyelim bakalım günler bize ne getirecek.

Deprem şehirleri bile uzun adama vermişken ihmalsizliklerine rağmen yine de devam diyorlarsa biz nasıl ikna edelim hacı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt