Anlamadım, konu aç dediğimde solda satıyorum seçeneği yok nasıl konu açacağımKonunuz incelendikten sonra satıyorum etiketi geliyor.
Enes milleti sc3mleme bayıltırım seniMerhaba, satmak istediğim belirli hileler var. Lakin satış kategorisinde konu açabiliyorum ama satıyorum başlığı seçenekler arasında yok neden?
Ne anlatıyon la az büyü adam gibi konuş önce satın aldığım ürünleri satıyorum ne kuyruk acısı bu kaybolEnes milleti sc3mleme bayıltırım seni
Satış konusu açıcaksanız inceleniyor etiketini seçin adminler tarafından kontrol edilip onaylandığı zaman satıyorum olarak değiştirelecektir.Anlamadım, konu aç dediğimde solda satıyorum seçeneği yok nasıl konu açacağım
Teşekkürler, bilgilendirme için.Satış konusu açıcaksanız inceleniyor etiketini seçin adminler tarafından kontrol edilip onaylandığı zaman satıyorum olarak değiştirelecektir.
Sc3mlediğin adamın ssleri var dostum konu aç bak nasıl paylaşıyorumNe anlatıyon la az büyü adam gibi konuş önce satın aldığım ürünleri satıyorum ne kuyruk acısı bu kaybol
Allah allah kimi scamlemişim ben göster bakayım daha bugüne kadar bir şey satmadım pklmöşhçahkmaşlç hlöSc3mlediğin adamın ssleri var dostum konu aç bak nasıl paylaşıyorum
Dcden yazdım sana hatırlar mısın annenin adına almışsın ücreti falanlar filanlarssAllah allah kimi scamlemişim ben göster bakayım daha bugüne kadar bir şey satmadım pklmöşhçahkmaşlç hlö