Satılık Steam Hesabı Değerinin Altında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

queel

Gold Üye
Herkese Selamun Aleyküm yaklaşık 1000 tl değerinde ki steam hesabını satıyorum 20 level profil seviyesi var CS:GO da 5 madalya 2.4k saati var. 20 tl cüzdan bakiyesi vardır VAC BANI YOKTUR
Fotoğraflar Mevcut fiyatı 180 TL (Cheatglobal ailesine özel bi indirim yapabilirim ciddi alıcılar )Valorant hesabı ile takas vardır detaylı bilgi için dc adresimi bırakıyorum
queel#9886 gamesatış veya item satış üzerinden ilana koyabilirim.

Son düzenleme:
Herkese Selamun Aleyküm yaklaşık 1000 tl değerinde ki steam hesabını satıyorum 20 level profil seviyesi var CS:GO da 5 madalya 2.4k saati var. 20 tl cüzdan bakiyesi vardır VAC BANI YOKTUR
Fotoğraflar Mevcut fiyatı 200 TL (Cheatglobal ailesine özel bi indirim yapabilirim ciddi alıcılar )Valorant hesabı ile takas vardır detaylı bilgi için dc adresimi bırakıyorum

whatsapptan görüşebilirmiyiz

Fotoğraflar Mevcut fiyatı 200 TL (Cheatglobal ailesine özel bi indirim yapabilirim ciddi alıcılar )Valorant hesabı ile takas vardır detaylı bilgi için dc adresimi bırakıyorum

Sonradan bir sıkıntı çıkar mı valo için
hesabın içinde ne istiyorsun 200 liraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt