Satıyorum SATILDI

kroozer

Diamond Üye
Ticaret Puanı:
 1 / 0
İletişim
Beyler elimde bluepill var masaüstlerinde sorunsuz çalışmaktadır msi gigabyte asus özellikle ben msi yım kalktı banım hwid resetledim şimdide satmak istiyorum sınırsız fiyatlar 2500 ben 1200 e vericem kanıtlar aşgıda ödeme yöntemleride
ÖDEME YÖNTEMLERİ
İBAN
PAPARA
TARİH 16.08.2024
DİSCORD DETAYLAR İÇİN ghostwaste
NORMAL FİYAT 2500
SATTIGIM 1200-1500 CİVARLARI

image.png

Son düzenleme:
Beyler elimde bluepill var masaüstlerinde sorunsuz çalışmaktadır msi gigabyte asus özellikle ben msi yım kalktı banım hwid resetledim şimdide satmak istiyorum sınırsız fiyatlar 2500 ben 1200 e vericem kanıtlar aşgıda ödeme yöntemleride
ÖDEME YÖNTEMLERİ
İBAN
PAPARA
TARİH 16.08.2024
NORMAL FİYAT 2500

image.png
Hocam sen zaten reseller değilmisin neden kendi keyini satıyorsun

ÖDEME YÖNTEMLERİ
İBAN
PAPARA
TARİH 16.08.2024
NORMAL FİYAT 2500

image.png
guncel olarak calısmıyor neden sorunsuz calıstıgını soyluyorsun. bağlantı hatalarından maça dahi girilmiyor

guncel olarak calısmıyor neden sorunsuz calıstıgını soyluyorsun. bağlantı hatalarından maça dahi girilmiyor
Bende bullseyeden satın aldım spoofladım bir sıkıntı çıkmadı bende maçada giriyorum sadece arada lobide 1067 veriyor oyunu tekrar açınca düzeliyor yeni güncellemeyr aldılar büyük ihtimalle oda düzelir diyr düşünüyorum

Hocam sadece spoofermı var yoksa resimdeki gibi hilelerde mevcutmu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt