knk iade yapıyolarsa saçma değilmi boş şikayet konusu açan yuzunden banlanması saçma olur ve insanlar milleti banlatmak için para teklif eder diye düşünüyorumSon zamanlarda şikayet konuları çok arttı satıcılar haksız çıkıp iade yapıyorlar bu şekilde 3 yada 5 ten fazla iade yapan satıcılar bence forumdan banlanabilir
dost en basidinden bazıları iadenin yapılmayacağını söylüyor scamliyor cgde konu açınca mecbur geri atıyor bu böyle 1 olur 2 olur sürekli devam ediyor hem böylelikle satıcılar kullancılara daha dikkatli davranır hemde forum kötü satıcılardan temizlenirknk iade yapıyolarsa saçma değilmi boş şikayet konusu açan yuzunden banlanması saçma olur ve insanlar milleti banlatmak için para teklif eder diye düşünüyorum
iade yapıyo niye banlanıyo anlamıyorumSon zamanlarda şikayet konuları çok arttı satıcılar haksız çıkıp iade yapıyorlar bu şekilde 3 yada 5 ten fazla iade yapan satıcılar bence forumdan banlanabilir
Boyle insanlar zaten uzaklastiriliyor bir suru ornegi duruyor iade yapmasina ragmen bani acilmayan insanlar mevcut, bu bahsettigin sey sc4m sc4m atip atip cgde acanlara iade yapilmasi gibi bir benzetme yani bu durumlarda saticilar zaten uzaklastiriliyor.dost en basidinden bazıları iadenin yapılmayacağını söylüyor scamliyor cgde konu açınca mecbur geri atıyor bu böyle 1 olur 2 olur sürekli devam ediyor hem böylelikle satıcılar kullancılara daha dikkatli davranır hemde forum kötü satıcılardan temizlenir
5 kereden bahsediyorum dostum adam 5 kere bir konuda haksız çıkıyorsa sürekli iade yapıyorsa boş kötü satıcının forumda durmasına gerek yok bak bazı satıcılar iade yapılmayacak diyor cgde konu açılınca mecbur iade ediyor yani sc4m atmak isterken atamıyor belki bir süre sonra 5-6 kişiyi scamliyip exit atacakiade yapıyo niye banlanıyo anlamıyorum
problem çıkmış iade yapılmış yani telafi edilmiş ne için banlanacak?Son zamanlarda şikayet konuları çok arttı satıcılar haksız çıkıp iade yapıyorlar bu şekilde 3 yada 5 ten fazla iade yapan satıcılar bence forumdan banlanabilir
mantıkısız oldugunu dusunuyorum5 kereden bahsediyorum dostum adam 5 kere bir konuda haksız çıkıyorsa sürekli iade yapıyorsa boş kötü satıcının forumda durmasına gerek yok bak bazı satıcılar iade yapılmayacak diyor cgde konu açılınca mecbur iade ediyor yani sc4m atmak isterken atamıyor belki bir süre sonra 5-6 kişiyi scamliyip exit atacak
tamam kötü satıcı de geç neden iade yapan adam ban yesin5 kereden bahsediyorum dostum adam 5 kere bir konuda haksız çıkıyorsa sürekli iade yapıyorsa boş kötü satıcının forumda durmasına gerek yok bak bazı satıcılar iade yapılmayacak diyor cgde konu açılınca mecbur iade ediyor yani sc4m atmak isterken atamıyor belki bir süre sonra 5-6 kişiyi scamliyip exit atacak
adama iade yapmayacağını belirtip cg konusu açılınca iade yapan biri sc4m atmış olmuyormu dost adam scamini atıyor sonra cgde konu açılınca mecburen geri atıyor parayıtamam kötü satıcı de geç neden iade yapan adam ban yesin