Samsung F62 tanıtıldı 7000 mAh Devasa Batarya !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsung her zamanki gibi yeni telefonlar geliştirmeye ve piyasaya sunmaya devam ediyor. Son zamanların trendi olan dörtlü kamera sistemi ve tam tamına 7000 mAh bataryasıyla, sürekli şarjım bitti diye mızmızlanan kullanıcıların dikkatlerini üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Özellik olarak ise şunlar yer almakta ;
  • Ekran Boyutu
  • Ekran Teknolojisi
  • Ekran Çözünürlüğü
  • Ekran Çözünürlüğü Standardı
  • Piksel Yoğunluğu393 PPI
  • Ekran Yenileme Hızı
  • Ekran Oranı (Aspect Ratio)
  • Ekran Dayanıklılığı
  • Ekran / Gövde Oranı86.18 %
  • Yonga Seti (Chipset)
  • CPU Frekansı
  • CPU Çekirdeği
  • Ana İşlemci (CPU)
  • 1. Yardımcı İşlemci
  • 2. Yardımcı İşlemci4x 1.9 GHz ARM Cortex-A55
  • Grafik İşlemcisi (GPU)
  • Bellek (RAM) Seçenekleri6/8GB RAM seçeneği var
  • Hafıza Kartı Maks. Kapasitesi
  • Batarya Kapasitesi
  • Hızlı Şarj Özellikleri
  • Kamera Çözünürlüğü
  • Video Kayıt Çözünürlüğü

Şuan için ülkemizde satışı yok ancak önümüzdeki aylarda gelebilir , şuan için sadece Hindistan da satışı yapılıyor ve 6 GB RAM versiyonu 330 dolardan satışa sunuluyorken, 8 GB RAM'li versiyonu 360 dolardan hindulara satılıyor.

Aşağıyada Hindulu bir arkadaşın f62 incelemesini ekliyorum aksanından ötürü (peltek peltek konuşuyor ingilizceyi bu hindular) çok fazla birşey anlamasanız da en azından fikir edinmiş olursunuz.

By KingsNeverDie Kalın Sağlıcakla.

Se 2020 den samsung m51 e geçmeyi düşünüyordum buda bi tercih olabilir sanırım, paylaşım için teşekkürler...

Se 2020 den samsung m51 e geçmeyi düşünüyordum buda bi tercih olabilir sanırım, paylaşım için teşekkürler...

SE 2020den neden androide geçmek istiyorsun bende androidden se 2020 ye geçmek istiyorum da batarya konusunda şüphelerim var

Hocam M51'den ciddi bir fark göremedim ben hatta Exynos işlemci yerine Snapdragon'u tercih ederim ben. TR'ye 4500tl gibi bir fiyatla gireceği söyleniyor. 3000tlye M51 almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

muito interessante eu vou assistir quem sabe eu posso comprar um dia depois do meu oparar

M51 in yandan çakması gibi olmuş bu telefon şahsen ben m51 i tercih eder tahmini 1500 tl yi de cebime koyardım

telefonun özellikleri güzel almak istediğim telefon listelerinde ilk sırada ve benim için batarya çok önemli şarj ı da efso

SE 2020den neden androide geçmek istiyorsun bende androidden se 2020 ye geçmek istiyorum da batarya konusunda şüphelerim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt