Ws hilesi saltanatta çalışmıyor saltanatta çalışan hileler var bunları Reich Bordobereli ya da kırmızı bayraktaki loncalara giderseniz size açıklarlar saygılarŞuan pvpler için sadece wslik hilemiz vardır . O çalışıyormu bilemiyoruz. Denersiniz isterseniz.
2016 2017 gibi dreamfancynin çıkardığı ücretli bot çalışıyordu 1 hit felan ben çalıştırmıştımSaltanatta hiç hile görmedim olacağınıda sanmıyorum
Olabilir ben hiç denk gelmedim en az 5 sene geçmişim var saltanatta çok iyi korunuyo ve alt yapıları çok sağlam2016 2017 gibi dreamfancynin çıkardığı ücretli bot çalışıyordu 1 hit felan ben çalıştırmıştım
Şuanda saltanatta ws hilesi var gm yardımıyla galiba o daOlabilir ben hiç denk gelmedim en az 5 sene geçmişim var saltanatta çok iyi korunuyo ve alt yapıları çok sağlam
Olabilir, kesin doğru olarak düşündüğüm tek şey GM yardımının olmamasıŞuanda saltanatta ws hilesi var gm yardımıyla galiba o da
Oyunun gmleri para göz ben şuan oyunun en büyük loncalarındayım daha önce en büyüğündeydim şuan gm yardımı kesinlikle varOlabilir, kesin doğru olarak düşündüğüm tek şey GM yardımının olmaması