Çalışıyor SaltanatMT2 Metin Botu - Free&Safe

oQeF 

İsveç Çakısı
Kurucu
İletişim
Konu İçeriği:

Merhaba CheatGlobal ailesi,

Sizlerle uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunduğum Saltanat Metin2 Botunu paylaşmanın heyecanını yaşıyorum! Bu bot, Metin2 oyuncularının oyun keyfini artırmak, daha hızlı gelişmelerini sağlamak ve monoton görevleri kolaylaştırmak için özel olarak tasarlandı.

💎 Saltanat Metin2 Botu Nedir?
Saltanat Bot, tamamen ücretsiz, güvenli ve kolay kullanımlı bir Metin2 yardımcısıdır. CheatGlobal topluluğuna özel olarak paylaşıyorum ve hiçbir maddi beklentim yok. Tek amacım, bu topluluğun oyun keyfini artırmak! 😊

🌟 Botun Öne Çıkan Özellikleri:
  • Otomatik Metin Kesme: Sürekli metin aramak yerine botunuz çalışsın!​
  • Stabil ve Hızlı Çalışma: Oyunda donma ya da yavaşlama olmadan stabil kullanım.​
  • Slot Wallhack: Slotların içinden geçerek takılmadan metin farmlayın!​
🔧 Nasıl Kullanılır?
  1. Bot dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirin.​
  2. Botu açıp oyuna girin ve "Choose PID!" butonuna basın, ardından INSERT tuşuna basın.​
  3. Bastığınız buton "Success!" yazısını verdiğinde Start tuşuna basın ve bot farmlamaya başlasın.​
📥 İndirme Bağlantısı:

Rar Şifresi : cheatglobal

📸 Ekran Görüntüleri:
tenor.gif
ss2.png

💬 Geri Bildirim ve Destek:
Saltanat Bot tamamen ücretsizdir ve geliştirilmesine devam edilecektir. Her türlü öneri, istek veya hata bildirimi için bu konuya yazabilirsiniz. Hep birlikte daha iyi bir yazılım ortaya çıkarabiliriz!
Zamanında forkladığım bir sourceyi düzenledim. İşinize yarayacağından eminim.
🔒 Güvenlik Notu:
Botu tamamen güvenli hâle getirmek için elimden geleni yaptım. Ancak, her hilede olduğu gibi kullanım sırasında dikkatli olunuz.

Keyifli oyunlar dilerim! 🎮

Son düzenleme:
Konu İçeriği:

Merhaba CheatGlobal ailesi,

Sizlerle uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunduğum Saltanat Metin2 Botunu paylaşmanın heyecanını yaşıyorum! Bu bot, Metin2 oyuncularının oyun keyfini artırmak, daha hızlı gelişmelerini sağlamak ve monoton görevleri kolaylaştırmak için özel olarak tasarlandı.

💎 Saltanat Metin2 Botu Nedir?
Saltanat Bot, tamamen ücretsiz, güvenli ve kolay kullanımlı bir Metin2 yardımcısıdır. CheatGlobal topluluğuna özel olarak paylaşıyorum ve hiçbir maddi beklentim yok. Tek amacım, bu topluluğun oyun keyfini artırmak! 😊

🌟 Botun Öne Çıkan Özellikleri:
  • Otomatik Metin Kesme: Sürekli metin aramak yerine botunuz çalışsın!​
  • Stabil ve Hızlı Çalışma: Oyunda donma ya da yavaşlama olmadan stabil kullanım.​
  • Slot Wallhack: Slotların içinden geçerek takılmadan metin farmlayın!​
🔧 Nasıl Kullanılır?
  1. Bot dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirin.​
  2. Botu açıp oyuna girin ve "Choose PID!" butonuna basın, ardından INSERT tuşuna basın.​
  3. Bastığınız buton "Success!" yazısını verdiğinde Start tuşuna basın ve bot farmlamaya başlasın.​
📥 İndirme Bağlantısı:

📸 Ekran Görüntüleri:
tenor.gif
ss2.png

💬 Geri Bildirim ve Destek:
Saltanat Bot tamamen ücretsizdir ve geliştirilmesine devam edilecektir. Her türlü öneri, istek veya hata bildirimi için bu konuya yazabilirsiniz. Hep birlikte daha iyi bir yazılım ortaya çıkarabiliriz!

🔒 Güvenlik Notu:
Botu tamamen güvenli hâle getirmek için elimden geleni yaptım. Ancak, her hilede olduğu gibi kullanım sırasında dikkatli olunuz.

Keyifli oyunlar dilerim! 🎮
eyvallah şeff

hangi sw lerde çalışıyor saltanatmt2 demi sadece bu sw de suan user cok az öyle ise eğer

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt