- İletişim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Captcha solver gereklidir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme:
SANO MANJİRO COSPLAYkonuyla alakasız ama benim imzadaki köpek cukurkopek'i tokatlar btw
saltanat bitti ama sahibi triplex villasını aldı gerisi önemsiz galibaoyuncu yok oyunda bitti sunucu :/ ve tam olarak ne işe yarıyor bu bilgim yok openbullet hakkında
doğru aşırı iyi para kaldırdılarsaltanat bitti ama sahibi triplex villasını aldı gerisi önemsiz galiba
saltanat bitti yorumunu bi 6*7 kere okudum çünkü asla oyuncusunun azalacağına inanmadığım bir serverdı , girip baktım şimdi gerçekten bitmiş adam dibine kadar sıyırdı piyasanın ekmeğini. bir makale de okumuştum '' elonmuska soruyorlar dünyanın en zengin insanı olmak nasıl bir duygu , adam diyor ki bence ben değilim'' tabi ki bu adamların kazandıkları para dünya zenginleriyle kıyaslanamaz ama çok tuhaf işlerden aşırı tuhaf paralar kazanan insanlar tanıdım baktığında sefil dersin adama , gidip ayda 100k ₺ sadece sağa sola saçar Gayri resmi çok parası olan eleman vardoğru aşırı iyi para kaldırdılar
arabasını da çekti maldiv tatilide yaptısaltanat bitti ama sahibi triplex villasını aldı gerisi önemsiz galiba
güzel fikir beyanıarabasını da çekti maldiv tatilide yaptı
baya yaptıgüzel fikir beyanı